Trebuie sa vezi un medic nu cred ca vei rezolva ceva nu asculta de nimeni du-te la medic cel mai sigur
Da, cel mai bun sfat este sa faci o pauza de cateva zile, sa incerci sa nu te fortezi. Daca simti nevoia, desi eu n-am apelat niciodata, poti merge la farmacie sa cumperi o crema. Pe langa asta, chiar daca am recomandat multor oameni sa mearga la doctor atunci cand se impunea, in cazul tau vad odihna drept cel mai bun remediu, o vizita la medic fiind de prisos. Sfatul pe care l-ai primit inaintea mea este cel putin prostesc. Am avut zeci de asemenea accidentari pe vremea cand jucam handbal si de fiecare data m-am tratat la fel. Pe langa asta, am recomandat multor oameni aici pe TPU, cu probleme asemanatoare tie, sa faca repaus o anumita perioada, iar feedback-ul lor m-a facut sa cred ca am avut dreptate. Totusi, daca apare vreo complicatie, daca durerea nu te lasa sau chiar se inteteste dupa o anumita perioada, atunci poate ar fi bine sa mergi la doctor. Eu, totusi, zic ca in 3, 4, maxim 5 zile vei fi ca nou.
Pentru asemenea probleme s-au inventat medicii.Sunt niste oameni imbracati in halate albe. Ai auzit de ei?
Probabil ai entorsa, cel mai bine te duci la un medic, nu asculti de cei de pe internet.