| IonutCiobanescu a întrebat:

Salut TPU,azi am facut un concurs de skanderberg alaturi de fratele meu, un lucru inca nu-l inteleg, eu am 17 ani, el 15, fac sala de 1 an,el nu iese aproape deloc din casa e pasionat de gaming, dar efectiv m-a dus, cum e posibil?

10 răspunsuri:
| Cosmin86 a răspuns:

Pentru skan la sala se fac cu totul alte exercitii, cele de izometrie.

| Cosmin86 a răspuns:

Si de tehnica. Trebuie sa practici cu cineva care merge la concursuri (si de preferat are cel putin o medalie), altfel practici degeaba cu toata "puterea" ta.

| Cosmin86 a răspuns:

Test reply.

| Cosmin86 a răspuns:

Sa vezi la oficiale cati fura startul si arbitrii se fac ca nu vad daca e un "nume" mare, gen Oncescu.

| Catrice a răspuns:

N-am făcut niciodată sala, dar l-am bătut pe unul de făcea.
Poate nu faci exercițiile care trebuie.

| alex495 a răspuns:

A plecat primul cu podul. Doar asa te poate face. Singura ta sansa ori reflexe mai bune ori el are putere mult mai mare ca tine in incheietura si indoaie mai repede chiar si tu tinand contra

| alex495 a răspuns (pentru alex495):

Aveam si eu colegi in liceu de trisau asa, ii faceam doar daca ori reuseam sa plec inaintea lui ( mai furau si startul tampitii) ori avand incheietura puternica de la scrima il faceam cu contra.

| Cosmin86 a răspuns (pentru alex495):

Cum adica "trisau"? Podul este PERMIS DE REGULAMENT, vezi si tu meciuri oficiale: nationale, europene, mondiale.

Din pod iesi prin rotatori, MISTI COTUL spre tine 5-10 cm (ai voie sa misti cotul cat sa nu iesi de pe pat) si rotesti incheietura spre exterior ca si cum ai varsa un pahar de apa.

Vezi pe Youtube: armwrestling top-roll

| alex495 a răspuns (pentru Cosmin86):

Da, numai mese speciale de wresling aveam in pauze la scoala rolling on the floor. Nu e trisat, doar ca furau startul si aia e trisat. Sau incercau sa faca podu inainte sa incepi

| ManeaFlorin a răspuns:

Skanderberg-ulnu este un joc de putere, trebuie sa practici pentru a putea avea performante