| Sachiroo a întrebat:

Salut, TPU! Bă, deci eu, nu mai înțeleg nimic. Ce adversari poate avea România la Euro 2024? Cică e bine că am ajuns în urna 2, că nu putem cădea în grupe, la Euro, cu echipele care se află în aceeași urnă cu noi, cum ar fi:Ungaria, Danemarca sau Austria. Am înțeles că se alege pentru fiecare grupă, câte o echipă din fiecare urnă valorică. Dacă e așa, atunci, România(urna 2), poate cădea cu Franța, vicecampioana mondială(urna 1), Croația, locul 3 la mondial(urna 3), și Italia, actuala campioană europeană(urna 4).
Dar,totodată, dacă am fi pierdut cu Elveția, ajungeam în urna 4, și puteam avea o grupă mai ușoară, precum:Belgia(urma 1), Cehia(urna 3) și Serbia(urna 4).
Deci,de ce este țara noastră așa de norocoasă, că a ajuns în urna 2, având în vedere că "norocul", constă în, echipele cu care vom cădea în grupă, în urma tragerii la sorți de mâine? Poate explica cineva?

9 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Daca eram in urna 4 tot cadeam cu cei din urna 1 adica una din Franta, Germania, Portugalia, Spania.

Echipele pe care le evitam adica cele din urna 2 au avut un parcurs extrem de bun in grupe.

| Sachiroo explică (pentru suntserios):

Pare-mi-se, că echipele din urna 2, sunt cele care au fost pe primul loc în grupa lor, așa-i?

| relian a răspuns:

Povesti, fiecare spune ceva sa nu taca laughing Dazca esti bun, joci cu oricine, daca esti slab, pierzi si cu cei de pe maidan.

Cei care spun ce intrebi tu, meg pe idea ca romanii is un fel de incurca lumea, laughing iar daca aer cadea tot cu categoria asta de echipe, adica tot incurca lume, RO ar fi mai slaba, deci la capitolul asta incurca lume sintem cei mai slabi.

Pe asta se merge.
Cind am cazut cu echipe puternice, am jucat mai altfel, pentru ca RO fiind ceva cabluri incurcate, l nu le iese la aia buni jocul laughing asta e iedea, cam asa s-a intamplat mai mereu cu RO.

Bateam echipe nationale mari, bateam pe Argentina mai la orice ora, dar luam bataie de la echipe de care nici nu auzeam laughing

Asta arata ca sintem cum am spus un fel de chipam incurca lume laughing dar de jucam la categoria noastra, atunci sigur pierdem.

Nu stiu dar echipe genul asta joaca haotic, iar unele echipe cu joc care au tactica, deja nu mai stiu aia care si cum, sau ce sa faca laughing

Cu alte cuvinte RO joaca la plesneala, nimeni nu are vreo idee, nu se uita nimeni unde urmeaza sa mearga mingea, unde s-ar misca jucatorii, adversi, e asa totu o balaceala, jucatorii romanii pe linga ca nu au talent, nici inteligenti nu-s laughing sa spui ca suplinesti prin chestia asta

Am avut si jucatori talentati, sau foarte talentati, cum e Hagi, DObrin si care mai erau, s-a vazut ca aia duceau de fapt ei in spate toata echipa la care jucau, inclusiv nationala.

Cam despre asta e vorba.

| sabin89 a răspuns:

Cu Pușcaș la înaintare nu mi-e teamă de niciun adversar.

| Celdrept a răspuns:

Belgia ne face praf la fotbal și sârbii sunt ceva mai buni decât noi, peste noi. Până și Cehia e o echipa care ne poate pune mari probleme, noi am avut noroc că ne-am calificat, in Germania o sa ne facem de ras cum o facem de obicei. Dar sper sa picam cu echipe mai slabe dar nu cred că mergem mai departe, atât e nivelul nostru, și la nivel de cluburi suntem execrabili.

| Sachiroo explică (pentru Celdrept):

Mai degrabă picăm cu Belgia, decât cu Portugalia, spre exemplu. Știu că are echipă bună, inclusiv Lukaku, care a fost golgheterul preliminariilor, dar este mai puțin periculoasă decât Portugalia. Am mai văzut negativiști, care spuneau că nu o să ne calificăm că ne bat atât Israel, cât și Elveția etc. De unde știi tu, că o să ne facem de râs? Bun, nu avem echipă suficient de bună, pentru avea șanse de a câștiga competiția, dar măcar avem speranțe la locul 3, sau chiar la calificarea în optimi. Poate o să fim cel mai bun loc 3?

| Celdrept a răspuns (pentru Sachiroo):

Sa speram dar noi am avut noroc că în Israel a fost război nu prea s-au pregătit așa bine,am avut noroc că Elveția sa cam făcut puțin de râs că și Elveția are o echipa puternica dar așa prost de mult nu a mai jucat! Am avut noroc,nu o sa tina mult,nu avem echipa ne trebuie un jucător ca Hagi și fundași ca și Chivu,portar bun avem deja. O sa vedem cu cine picam mâine,dar e greu,e bine că măcar am ajuns la euro! Italia nu merita,Ucraina trebuia și ea sa fie acolo.
Ar fi ceva sa ajungem macar in sferturi,la nivel de cluburi suntem râsuri, s-au inversat rolurile înainte naționala de seniori era praf și cu greu ne mai calificăm cu CFR in Europa, spala rusinea.
E greu, și cu Slovacia daca picam ne va fi greu, nu mai exista echipe slabe, și alea no name au făcut surprize mari

| Sachiroo explică (pentru Celdrept):

Inclusiv San Marino, ultima clasată la nivel mondial, ne-a făcut o mare surpriză, marcând în 3 meciuri oficiale consecutive.

| Celdrept a răspuns (pentru Sachiroo):

De aia ziceam că trebuie să revenim cu picioarele pe pământ. Dar avem șanse daca și locul 3 duce mai departe sau la baraj daca suntem serioși,e bine că măcar la națională nu avem unul ca Becali care își bagă nasul peste tot.
E bun Edi ca antrenor le-a închis la multi gura,nici eu nu ma așteptam să ne califice. Belgia are multi jucători excepționali,e una dintre cele mai bune echipe din lume,ei sunt seriosi și uniți nu se cred ca noi vedere intergalactice nu sunt așa de individualiști noi trebuie și mentalitatea in fotbal sa ne-o schimbam,disciplina, uite Rapidul sa făcut de râs cu aia de la U Cluj, deja s-au văzut câștigători, noi dam un gol și apoi ne retragem toți în fundul porții, trebuie sa fim că nemții să marcăm și să atacăm mereu chiar și la 8-0

Întrebări similare