| edytZzza a întrebat:

Salut "TPU", cand fac genoflexiuni imi trosneste genunchiul nu pot sa explic exact dar trosneste acel cartilagi..., ma enerveaza, este normal? dati-mi si niste explicatii. multumesc.
Dau funda! happy

Răspuns Câştigător
| DeidaraXR1 a răspuns:

Corpul se obisnuiste. E ok.

9 răspunsuri:
| valentingb a răspuns:

Se mai intampla, la toata lumea in general mai pocneste cate ceva. Daca devine dureros, e lipsa de calciu si vitamina D3 sau mai nou MK7.

| Cosmin86 a răspuns:

Cu cat faci genuflexiunile? Mai scade din greutate pana se obisnuieste corpul si mareste treptat, fa serii piramidale, sunt cele mai bune.

Incepi cu o greutate cu care poti face 20 de repetari si maresti greutatea de la serie la serie astfel incat la ultima serie sa poti maxim 5-6 repetari.

Poti face niste extensii la aparat pentru incalzire inainte.

| DeidaraXR1 a răspuns:

Da este normal deoarece este in crestere si corpul nu este maturizat. Daca intr-adevar te jeneaza tare consulta un doctor.

| edytZzza explică (pentru DeidaraXR1):

Nu ma jeneaza, dar vreau sa stiu daca pot face in continuare fara sa nu se intample nimic.

| DeidaraXR1 a răspuns (pentru edytZzza):

Poti. Daca incepe sa te doara sau simti tu ca ceva nu e in regula consulta un doctor.

| edytZzza explică (pentru DeidaraXR1):

Fac din ce in ce cat mai multe, vad ca nu se mai aude nimic.

| DeidaraXR1 a răspuns (pentru edytZzza):

Corpul se obisnuiste. E ok.

| adrianpopovici99 a răspuns:

Fac si eu la fel, genoflexiuni si se adute ceva, e un lucru normal daca nu prea faci miscare. Dupa ceva timp nu cread ca o sa mai ai probleme

| edytZzza explică (pentru adrianpopovici99):

Fac fotbal de 4 ani. si tot mi se auzea la inceput.

| xBook a răspuns:

Si mie mi se intampla. Este din cauza cresteri sau lipsei de calciu.