Cum sa fie prostie? Sunt extrase DIN MANCARE. Proteina este separata de restul continutului, ca sa poti consuma multe proteine fara sa-ti fortezi ficatul.
Sau tu poti manca 8 oua pe zi + 6 piepti de pui?
p.s. : ai vizitat vreodata o fabrica de suplimente sa vezi cum sunt facute? Sau tu inca esti in EVUL MEDIU si traiesti in intuneric?
Nu copile, nu stiu ce e aia societate, eu fac 'UGA UGA'!
Normal ca stiu ce sunt alea suplimente, dar tu dupa numele lor, chiar crezi ca imi ofera incredere ? Serios acum, 'mutant mass', cine naiba ar lua asa ceva?
Daca vrei muschi sau nu mai stiu eu ce, du-te draga la sala de forta, nu sta pe TPU, daca vrei sa te ingrasi, mananca!
Pff, si mai ai si tupeu! Daca vrei parerea noastra trebuie sa fii constient ca nu sunt pozitive, nu sunt singurul care a zis sa stai cuminte...
In fine, faci ce vrei, viata ta, IDFC
Salutare Cosmin am comandat mutant mass la 6 kg ce zici o sa cresc ceva in masa sau in greutate?
Bai frate, o sa cresti in masa atunci cand o sa ai toata alimetatia pusa la punct, nu ca ai luat tu un gainer si gata trebuie sa cresti neaparat.Gainer-ul te ajuta dar nu cresti numai de la asta.Documenteaza-te si tu frate si nu mai pune intrebari de copii.
Mutant mass NU e de la dymatize... suplimentele mutant NU sunt avizate FDA si medical.
p.s. : ma duc de la 16 ani la sala si am 30 acum... nu stiu cu cine ma confunzi. Eu la 95 kg fac tractiuni cu 30 kg legate de mine ( cursa completa a miscarii ) + am toate analizele perfecte.
Si da... cam faci "uga uga", tipic pentru romani, care "stiu tot".
Da, DACA ai alimentatia pusa la punct.
Cate mese ai pe zi? Iti asiguri suficienti carbohidrati si suficiente proteine din mancare?
2 de carbo si una de proteine
Foarte slab... trebuie 4-5 mese, TOATE sa aiba carbo si proteine. Daca nu poti 3-4 piepti de pui, alegi alte surse proteice.
Dar CARBO + proteina, de 4-5 ori pe zi.
Abia apoi treci la suplimente.
La 17 ani... nu prea. adica daca nu le iei mereu o sa iti "scada" muschii, de ce nu te duci la sala in loc sa dai banii pe suplimente?
Salut! Eu nu te sfatuiesc sa nu iei gainere pentru ca daca ai alimentatia corecta nu ai nevoie.O pudra proteica si o creatina monohidrata te-ar ajuta mult mai bine.Iti spun din propria experienta.Bafta!
Mutantul e al 2-lea, daca nu cel mai bun gainer. Arunca o privire si la Serious Mass.
GrigMatei întreabă: