| Ghitaghitalau a întrebat:

Cat de mare trebuie sa fie pauza intre zilele in care lucrez aceiasi muschi?
Gen am auzit ca daca ai face 300 de flotari pe zi timp de 30 de zile nu ai avea cine stie ce rezultate fiindca nu dai suficient timp muschilor sa se refaca.
Asa ca m-am gandit: azi fac picioare, maine abdomen, poimaine brate si piept si spate. Apoi repet.
Adica dau vreo 2 zile fiecarei grupe musculare sa se refaca.
E bine cum gandesc? E cumva intervalul de 2 zile prea mare?
Oare muschii se refac atunci cand simti tu cand s-au refacut(gen cand nu te mai dor) sau se mai refac chiar si atunci cand tu crezi ca esti de fapt odihnit?
Daca fac continui sa lucrez anumite grupe musculare chiar si atunci cand am febra musculara e bine sau e rau pentru muschi? Ar trebui a evit facutul sportului cand am febra musculara?
FUNDA!

3 răspunsuri:
| Antihristul a răspuns:

Nu e tocmai ok, eu trag de luni pana vineri, sambata/duminica pauza/refacere. baga asa luni : spate
marti : piept
miercuri: umeri
joi : brate
vineri : picioare

| Ghitaghitalau explică (pentru Antihristul):

Dar tu te axezi pe repetitii multe sau pe greutati mari? Ca stiu si eu ca greutatile mari te fac puternic, dar tot ele si deterioreaza articulatiile cu timpul.
Oare repetitiile multe(de ordinul sutelor) chiar nu te fac deloc mai puternic ci doar mai rezistent?

| Antihristul a răspuns (pentru Ghitaghitalau):

Nu neaparat cu greutati mari, ci medii si chestia este sa le faci corecte sa simti tu... bafta!