Eu iti recomand sa combini piept cu biceps si spate cu triceps deoarece vei lucra bratele de 2. Odata la putere maxima si odata mai usor.
Un regim hiperproteic. si mesele de dimineata si cea de dinaintea antrenamentului sa fie foarte bogate in carbohidrati (carbohidratii sunt principala sursa de energie a organismului). si poti sa mai iei si un complex de vitamine ( unul bun, cum ar fi Daily Formula de la Universal) in cateva lui daca lucrezi corect exercitiile se vor obderva diferente destul de mari.
Eu cu o alimentatie corecta + exercitii corecte + vitamine (nu iau alte suplimente) am crescut cam 1, 5 cm (de la 38, 5 la 40 cm) in brate in vreo 2 luni.
Pentru a scapa de zonele cu tesut adipos iti recomand L-carnitina si circa 30 - 40 minute de cardio zilnic. O sa ai rezultate. Daca nu stii sa faci un exercitiu sau ti se pare ca nu il faci corect intreaba antrenorul din sala sau pe cei mai mari.
Eu cardio nu fac la sala eu alerg in aer liber si fata carnitina pot inlatura tesutul adipos?
Da poti da jos stratul adipos si fara L-Carnitina, asta e doar un accelerator de ardere a grasimilor. Deci te ajuta sa dai jos mai repede decat ai da in mod normal doar prin antrenament.