| alexionut45 a întrebat:

ce beneficii are un culturist in Romania adica dupa un timp are acces gratuit la sala? ce bani castiga?

7 răspunsuri:
| cristi1505 a răspuns:

Daca esti antrenor la o sala si reprezinti acea sala ai abonament gratis. Daca nu... oricum iti mai trebuie inca un job daca nu esti antrenor la o sala! In Romania, acest sport nu este important.Si noi aveam rezultate destul de bune in acest sport dar...in niciun caz nu te va rasplati statul!

| dbem a răspuns (pentru cristi1505):

Si in strainatate esti rasplatit dupa rezultatele sportive,( bine aici ai dreptate la noi este si aici ceva lipsa) pentru ca sunt o gramada de oameni cu muschi care nu fac absolut nimic productiv si se cred speciali. Statu prefera sa investeasca intr-un miner decat intr-un culturist e vorba de costuri si rezultate.Sunt multi sportivi dar numai cativa dau rezultate si pentu acei multi statu prefera sa dea bani la smurd sau ect.

| cristi1505 a răspuns (pentru dbem):

Se discuta despre salariul unui culturist, nu de problemele interne ale statului si in ce investeste el banii. happy

| dbem a răspuns (pentru cristi1505):

In Romania, acest sport nu este important.Si noi aveam rezultate destul de bune in acest sport dar...in niciun caz nu te va rasplati statul! Heloo! Acum ma faci sa cred ca esti mare dar mic. Si sunt firme care iti dau un salariu (plus echipamente ), ca antrenor si reclame dar daca nu ai perfomanta ce vrei.Am vazut o gramada de oameni care se cred culturisti si habar nu au cum se numesc muschi si dau sfaturi aiurea, de aia nu ii baga nimeni in seama pentru ca un patron nu vrea sa plateasca spitalizarea clentilor.Ca in orice domeni trebuie sa stii ce faci si unu bun trebuie sa stie si ceva medicina. Stiu antrenori care primesc ce vor ei, dar care au muncit ani si au facut scoala de specialitate (facultate de sport ect.). Asa mergem la bloc cerem sfatu si ne trezim cu fel si fel de boli mai tarziu.Sa fim seriosi sunt antrnori cu land rover.

| cristi1505 a răspuns (pentru dbem):

Am zis eu cumva ca nu sunt antrenori buni in Romania? Ma rog nu mai conteaza! Bafta!

| FitMonkey a răspuns:

Daca ai rezultate bune/foarte bune poti fi angajat pentru reclama produselor nutritive, poti apararea in calendare sau sa castigi la concursuri anul trecut a fost un concurs la care a castigat Dan Blaj locul 1, a castigat 4000 RON.

| Sk1j4 a răspuns:

Nu te alegi cu nimic.Nu castigi bani, tu trebuie sa platesti de la tine. Daca ai ajuns foarte sus, poti fi sustinut de vreun sponsor.