| Psychothic a întrebat:

ce credeti merita sa alerg de 3 ori pe saptamana, de la ora 19, aproximativ 15 -20 minute(sunt incepator)
La ce m-ar ajuta?
Ma ajuta sa-mi dezvolt picioarele,fiindca acolo am o oarecare problema,le am cam subtiri,sincer sa fiu.
Pe langa asta mai sar in fiecare dimineata coarda, aproximativ 15 minute.
Ce spuneti?

8 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| airflow a răspuns:

Genoflexiuni, si da alergarea este buna pentru tot corpul nu iti dezvolta foarte mult picioarele doar alergarea dar este foarte buna pentru slabit si pentru sanatatea corpului in general mai ales plamani!

| Psychothic explică (pentru airflow):

Ai putea fi mai explicit?
De cate ori sa fac genoflexiunile pe saptamana si cate repetari, dar serii?
Cu propria greutate sau sa mai adaug o bara-n spate, desi nu stiu daca-i ok pentru coloana mea?

| airflow a răspuns (pentru Psychothic):

Pai normal ca doar cu greutatea ta proprie daca esti incepator, fa si tu de 3 ori pe saptamana 1 ora jumate pe zi alergare + geno 20-25 de repetari cate 5-6 serii combinate si cu cate 7-8 flotari tot 2, 3 serii ca mai mult nu o sa poti, pe parcurs o sa faci mai multe daca te tii!
p.s am zis 1 ora jumate cu tot cu exercitii nu doar alergare ca o sa faci si pauze bineinteles si nu uita de incalzire

| hefe a răspuns:

Pai ajuta la dezvolatea gambelor foarte mult...si pe langa alergare poti face si cateva exercitii cu picioarele...

| Psychothic explică (pentru hefe):

Cum ar fi?

| hefe a răspuns (pentru Psychothic):

Fa fandari ca-s cele mai bune.alergare usor...sau alergare pe loc. GeneoflExiunile sunt si mai bune deoarece ajuta la dezvolatearea masei musculare pe tot piciorul.

| Psychothic explică (pentru hefe):

Cu greutatea mea proprie?