anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce este mai bun ...sa iau un gainer cu creatina sau doar creatina singura?

Răspuns Câştigător
| ruddy a răspuns:

De ce gainer? poti sa mananci panine cu zahar si ii acela-si lucru ...Gainer-rele contin o gramada de zahar adugat, de ce ai vrea sa dai bani pe asa ceva? Vrei sa pui masa musculara de calitate, mananci calitate, vrei sa te faci cat un porc, bagi gainer.
Iati o creatina simpla, ieftina, isi va face efectul.
Recomand si omega 3.

| AnastasiaK a răspuns (pentru ruddy):

"acela-si"? "Iati"?

Cam astea-s două motive pentru care nu pari o sursă de încredere. laughing Există gainere ok, spre exemplu serious mass de la ON, care are cam 10% (din cantitatea de carbo) zaharuri (deci mult mai puțin decât un măr, spre exemplu). În rest, poate vezi și tu un tabel nutrițional ca să te prinzi de ce comparația ta nu-și are locul. Oi fi văzut tu că ANUMITE gainere sunt comparate cu zahărul și ce-ai zis? Gata, toate-s proaste? laughing

"Recomand si omega 3. " Deci mai bine decât să ia gainer, mănâncă bine (până aici de acord), dar totuși recomanzi suplimentare cu Omega 3 în loc să recomanzi consumul de pește (I need a facepalm emoji here).

| siriusblack98 a răspuns (pentru AnastasiaK):

Degeaba te agiți cu ăștia că doar îți pierzi timpul. Omul nu știe nici să scrie corect și nu prea are habar ce vorbește. La el există masă musculară de calitate premium și masă musculară la mâna a doua. Aparent dacă îți cumperi un gainer nu pui masă musculară de calitate germană.

| AnastasiaK a răspuns (pentru siriusblack98):

Dar când nu îmi pierd eu timpul (pe TPU)? big grin Oricum, ai dreptate, nu zic nu happy

| siriusblack98 a răspuns (pentru AnastasiaK):

Mi se pare foarte amuzant că deși omul nu are habar ce scoate pe gură, autorul întrebării cunoscând și mai puține decât el, i-a dat fundă rolling on the floor Și așa se mai pune un inel pe lanțul celor care vorbesc fără să cunoască și-i prostesc și pe alții iar șirul continuă.

| ruddy a răspuns (pentru AnastasiaK):

Omu era interesat de suplimente, asa ca am recomandat omega 3 direct, fara sa intru in detalii, poate nici macar nu ii place pestele.Si da mai sunt 2 -3 gainere de calitate, dar de ce sa dai atatia bani pe carbohidrati? Si sa zicem iti cumperi un gainer, pui 3 kg pe tine intr-o luna, dar de fapt daca ai pus maxim 500 gr de muschi, iar restul find grasimi, si retinere de apa. Daca o intrebat de gainer, cel mai probabil nu are o alimentatie pusa bine la punct, iar in acest caz nu i-si asigura proteina zilnica necesara pentru a creste musculatura, mai baga si gainer apoi se va mira de ce e slab cu burta.

| AnastasiaK a răspuns (pentru ruddy):

"de ce sa dai atatia bani pe carbohidrati?"

Oricum se dau mulți bani pe mâncare în procesul ăsta, că nu crește nimeni în masă musculară cu 2 covrigi și un măr.

"iti cumperi un gainer, pui 3 kg pe tine intr-o luna, dar de fapt daca ai pus maxim 500 gr de muschi, iar restul find grasimi"

Tu chiar nu știi nimic despre treaba asta, nu? Fix, dar FIX același lucru se poate întâmpla și făra gainer. Asta depinde strict de surplusul caloric, nu contează cu ce l-ai creat.

"cel mai probabil nu are o alimentatie pusa bine la punct"

Având în vedere că ți-a dat ție fundă, da, 100% sigur nu știe nimic despre domeniul ăsta, dar până acolo, există mulți oameni care cer recomandări de un supliment (cum am făcut eu la un moment dat într-o întrebare) fix pentru că au nevoie de acel supliment și răspunsurile de genul "nu îti trebuie suplimentul x" sunt degeaba.

"asigura proteina zilnica necesara pentru a creste musculatura"

Aha, și acum că n-o să ia gainer și ia Omega3 și creatină și-o asigură, nu? laughing

"i-si"

No comment laughing

6 răspunsuri: