| mihai4000 a întrebat:

ce ma fac daca parintii mei nu ma lasa la sala, credeti ca ar fi ok sa merg fara ca ei sa stie mai exact pe ascuns si sa bag goange ca plec in alta parte? am incercat sa ii conving prin toate motivele dar nu prea merge ca ma cert rau cu ei...(p.s: la vara implinesc 18 ani) Voi ce ati face in locul meu?

14 răspunsuri:
| KillaNoFilla a răspuns:

Nu vad logica de ce nu te-ar lasa.Ai facut tu ceva...

| mihai4000 explică (pentru KillaNoFilla):

Ce logica ma? pentru ca sala nu dezvolta mintea si multi care fac sala sunt prosti.

| Tinna666 a răspuns:

Nu am mai auzit pana acum parinti care sa se opuna sportului..in fine, parerea mea este sa te duci. sportul nu poate sa iti faca decat bine.le poti spune ca mergi pe afara sau in fine, orice.dar nu renunta la ideea de a face sport

| CulturismsiFitness a răspuns:

A merge la sala este un mod de ați dezvolta corpul cum in alt sport nu poti. La sala se dezvolta masa musculară. Întrebarea mea este De ce nu te lasă sa mergi la sala?
Si nu te du pe ascuns la sala! Spune-le ce vrei de fapt si de ce si invitai cu tine la sala sa vadă despre ce e vorba de fapt

| mihai4000 explică (pentru CulturismsiFitness):

Pentru ca majoritatea cocalarilor fara minte fac sala... pana si homosexualii.

| immortalfaith a răspuns:

Spune le ca te duci la biblioteca

| OfataOricare a răspuns:

Nu e bine sa minti, dar spune-le ca mai gata esti major si ca asa vei face mai mult sport si ca vrei si tu sa iti menti o conditie fizica. Daca nici asta nu merge spune ca mergi prin alte locuri ca asa fac si eu si ma duc sa ma plimb cu prieteni big grin. Bafta cu sala.

| kryOwEEd a răspuns:

Te poti antrena si acasa..eu asta fac...un coleg de clasa a mers la sala, si intr'o zii i sau furat telefoanele, printr'e care si al lui...eu mai bine ma antrenez acasa

| Cosmin86 a răspuns (pentru kryOwEEd):

Acasa n-o sa realizezi nici macar 10 % din ce poti la sala ( decat daca ai tai cumpara echipamente de 300 de milioane gen ).

| mihai4000 explică (pentru Cosmin86):

Pentru ca toti cei cu ceafa lata si toti anagramatii se duc la sala si nu stiu sa faca altceva, ai niste argumente la aceste replici? (chiar asa se intampla) eu i-am zis ca nu sunt ca restul...

| Cosmin86 a răspuns (pentru mihai4000):

Sunt mai multe sali, ai putea sa-ti alegi una unde merg sportivi profesionisti ( cu medalii ), acolo o sa vezi doar munca serioasa.

Stii, tu iti alegi sala, nu altcineva.

Sau ai putea sa te duci intr-un parc de street workout sa faci calisthenics, e o alternativa buna ( mai ales daca legi greutati de corpul tau, ca sa maresti intensitatea ).

| mihai4000 explică (pentru Cosmin86):

Da, sunt bune idele tale, dar o sala unde merg doar profesionisti e greu de ales ca nu am de unde sa stiu ca acolo sunt profesionisti si e si f scump, iar la street workou e nasol ca e in aer libe si vin si acolo tiganii...

| Niiina a răspuns:

Intreabai de ce nu te lasa si incearca sa le explici cum este la sala si ca doar bine iti face si ca e mai bine sa mergi la sala decat la jocuri de noroc (zic si eu) pe scurt explica-le si fai sa inteleaga pana la urma sunt parintii tai si o sa cedeze daca vorbesti cu ei cum trebuie... daca as fi in locul tau nu as recurge la minciuna pentru ca odata si odata tot se va afla

| Charolline a răspuns:

Nu cred ca faci ceva rau daca te duci la sala, parerea mea este sa mergi si sa le spui dupa un timp..se vor obisnui cu ideea. Trebuie sa faci ceea ce iti place. Succes!