| secertul a întrebat:

Ce parere aveti de HerbaLife? Merita sa comand ceva de la ei? Eu sunt sportiv si fac fotbal si am 15 ani.Si daca da dati-mi si un distribuitor de unde poti sa le comanzi. FUUNDAA

2 răspunsuri:
| MihaelaMariaPopa a răspuns:

Buna secertul, si eu am facut fotbal feminin in ``tinerete`` mai bine de 5 ani acum nu mai fac pentru ca nu mai e de mine acest sport.Mananc produsele cu placere de 2 ani, app sunt singura din familie care le mananca si singura care ma mentin, am sanatate, energie si vitalitate plus ca mi-am rezolvat problema cu pierderea masei musculare in timpul sportului, anemia pe care o aveam din nastere si problemele hormonale care apropo 70% o au ca si cauza alimentatia noastra.Eu nu am avut nevoie de slabire, chiar daca in prezent poate nu le folosesc f corect produsele sau nu le iau, nu ma ingras decat daca mananc ca purcica pana uit de mine, asta app nu se intampla.App nu sunt produse gen steroizi minune si nu o sa te umfle.Inca esti in dezvoltare asa ca produsele sunt binevenite pentru orice varsta mail ales ca faci sport si ai consumul mai mare.Ai nevoie de un consultant pe langa produse pentru a te ajuta sa obtii cele mai bune rezultate, el va fi ``antrenorul tau wellness``. aaa, referitor la raspunsul lui weedgamer te ingrasi daca mananci ca ``porcul`` in fiecare zi aceeasi cantitate de junkfood si capeti obiceiuri proaste.plus ca nu putem sa ne dam cu parerea daca ne ducem din auzite in auzite! o zi buna va doresc Mihaela Popa, Consultant Wellness.

| WeedGamer a răspuns:

Nu te sfatuiesc sa cumperi, pentru ca sunt foarte multe sanse sa pui pe tine foarte mult atunci cand nu mai consumi.

Întrebări similare