Bravo lui rusescu ca daca iti aduci aminte acum ceva timp becali zicea ca nu joaca bine si il critica, iti spun de ce il apreciez pe rusescu pentru ca la tratat pe becali cu dosu si si-a vazut de treaba, bv lui.Alexandru banuiesc ca esti stelist, bv tie si eu sunt, de la steaua cei mai buni sunt:rusescu si chiriches, tanase nu ma incanta, in locul lui tanase ar fi mai bun sanmartean care seamana foarte mult la joc cu hagi.
Da ai dreptate sodobar nici pe mine nu ma prea incata tanase si lucian sanmartean este un jucator extrem de talentat
E cel mai bun atacant pe care l-a avut Steaua de când a plecat Bogdan Stancu. Probabil va ajunge la vreo echipă de locul 10 din Italia sau Germania, dar mai mult nu.
Dar ar fi mai bine sa nu-l dea, pentru ca cine stie cand mai gaseste vreunul ca el...
Da sunt un stelist INFOCAT! Iubesc Steaua de cand am deschis prima data ochii :X!
Asa este sunt un stelist infocat! Iubesc Steaua de cand am deschis prima data ochii!
Http://www.tpu.ro/......m-inscris/
vad ca vorbiti de fotbal raspundeti si voi la la linkul acela ca astept un raspuns de 12 ore