Pai eu de exemplu de ce eu ca fan ronaldo as putea sustine oricand ca ronaldo e mai bun decat messi si de ce toti fanii ronaldo il apreciaza mult mai mult pe ronaldo decat pe messi.Sa facem o paralela sa-i scoatem din peisajul fotbalului si sa gandim asa.Tu ce ai aprecia mai mult un copil sarac vai steaua lui care n-are ce manca si peste ani devine cel mai bun la un lucru fara ajutorul nimanui sau pe unu care a avut o viata normala care a avut noroc de mic sa fie luat de o companie si sa fie sustinut toata viata lui de toata lumea din jur? De asta il apreciez eu pe ronaldo mai mult decat pe messi si mereu o sa sustin ca e mai bun.Una e sa fi un nimic, tacso mai era si alcoolic pe deasupra, erau si saraci vai steaua lor si una e la 13 ani sa te ia barcelona si sa te tina in puf, sa-ti plateasca tot ce ai nevoie cand ai nevoie, sa ai in jurul tau numai vedete care sa te invete si sa te ajute, messi e ce e azi datorita lui ronaldinho care si cand avea ocazii in care putea sa dea gol i le dadea lui messi mingile ca sa marcheze, ronaldo n-a ajut asa ceva, n-a avut un jucator de asta care sa-l indrume.Aceasi discutie o avem acum si cu haaland si mbappe, de 10 ori e mai de apreciat haaland care a inceput ca un nimeni in liga a 4 norvegiana si a ajuns la nivelul asta, pe cand mbappe a crescut la monaco, mbappe a fost si asta tinut in puff toata cariera lui, la monaco il avea pe falcao care tot asa i-o dadea cum trebuie.Nu mai zic de faptul ca atat messi cat si mbappe s-au nascut talentati, nu e nicio realizare a lor in chestia asta, e la fel de imbecila chestia asta sa o numesti o realizare la fel cum e sa te lauzi ca ai pl mare nu e realizarea ta, asa te-ai nascut, sau cum se mai lauda x ca are 1, 90.La ronaldo si messi e fix tiparu pe care il vezi si in viata reala, un copil care n-are nimic dar care se chinuie sa ajunga sus, iar altul care are parinti bogati e pupat in f4nd de toti oameni din jur(nu ma refer ca messi s-a nascut bogat, fac paralela ca s-a nascut talentat). Intelegi pana la urma ideea? De asta eu ca fan ronaldo niciodata nu pot sa suport sa-l pun pe messi la acelasi nivel cu ronaldo, cum dracu pe unu care a mers pe jos toata viata si a ajuns sa mearga cu avionul sa-l pun la egalitate cu unul care s-a nascut in masina si a avut viata roz, ca viata roz inseamna sa nu-ti lipseasca nimic, n-am auzit pe messi sa spuna vreodata ce viata grea a avut el cand era mic.Asa si cu haaland acelasi lucru, pot sa-l apreciez de 10 ori mai mult decat pe mbappe pentru ca asta chiar daca tacso era cat de cat cunoscut si putea sa-si inceapa cariera la juniori lui manchester city ca si tacso a jucat acolo a preferat sa-si inceapa cariera jos de tot.