| Louys a întrebat:

Ce pereche de manusi de box recomandati din punct de vedere calitate pret, dintre:
Venum Challenger 3.0
Armura Dominator?
Ideea e ca as vrea sa fie comode si usoare pe mana, nu prea mari(cat sa fie ok si pentru meciuri de amatori) si sa nu ma oboseasca.
Am avut eu o pereche de la knockout mai de mult si au fost foarte proaste(doar materialul din care erau facute era de calitate, in rest cusaturile erau proaste, erau foarte mari, grele, etc.) si de asta nu prea mai am incredere in firmele romanesti.
Dar totusi, voi ce ziceti? Recomandati una din cele doua?
Daca aveti alte recomandari, spuneti-le.

2 răspunsuri:
| AnastasiaK a răspuns:

Am avut manusi Venum Challenger 3.0, Venum Elite, Venum Impact parca, Everlast cateva modele...in fine, ideea e ca am experimentat mai multe si pot sa iti spun ca nu e mare diferenta intre ele. Dupa un anumit timp o sa inceapa sa sara buretele din ele, o sa se desprinda cate o cusatura, se imprastie materialul in interior, etc. Conteaza si cat de mult le folosesti si cat le ingrijesti, bineinteles. Dar unde vreau sa ajung: nu cred ca o sa gasesti diferente semnificative de calitate intre 2 perechi de manusi cu pret asemanator.

| Louys explică (pentru AnastasiaK):

Da, dar eu ziceam care dintre ele sunt mai comode, mai usoare, etc.
Apropo, diferenta intre ele e de vreo 120 de lei.(plus ca una e de la o firma romaneasca).