Omule e foarte simplu, manaca spanac. Daca vrei sa fi smardoi ca Popey.Si binentels sa faci sala, nu cred ca daca manaci branza sau carne de pui iti maresti muschi.
Daca era asa simplu, ar fi fost multi, spanacul nu prea te ajuta
"nu cred ca daca manaci branza sau carne de pui iti maresti muschi", nu crezi PROST, toti sportivii baga din alea la greu, Arnold baga si 4 kg de carne pe zi cand era Mr Olympia.
Mai documenteaza-te inainte sa aberezi
Spanacul ca spanacul dar daca mananci trebuie sa iti meresti suplimentele de calciu si magneziu sau din ce mancaruri le iei pentru ca spanacul incetineste absorbtia cel putin a astora doua din ce stiu eu iar per total multi oameni au lipsa de magneziu.
nu ar trebui de uitat si de celelalte minerale gen, zinc, alte vitamine, complexul de vitamine B si omega 3-ul. altfel mai poti adauga la dieta proteine/creatina si glutamina
Proteine : carne, branza, oua
carbohidrati : orez, cartofi, quinoa, etc.
Mai mult de 3 mese pe zi, cat sa-ti asiguri 2 grame de proteine/kg-corp.
cele mai bune surse de proteina : piept de pui, piept de curcan, muschi de vita, somon, ton, branza, oua.
Forta nu creste de la mincare. Fa multe exercitii, fa munca fizica oriunde si oricind, chiar ajutind vecinele la carat plasele. Asa te vor iubi si ele, vei face si forta. 2 in 1.
Esti pe langa, forta si muschii cresc in zilele de odihna, deci NU faci munca oriunde si oricat, si creste in special de la mancare.
Exercitiile ( corect, nu zilnic ), ofera doar un stimul. Si apoi cu mancare, muschii si forta cresc.
Mai documenteaza-te.
Hai sa-ti spun un lucru. Am niste cunostinte undeva, intr-un sat. Fiul lor, cum vine de la scoala (e in liceu) arunca geanta si merge in gradina, in atelier, pe deal, oriunde, numai munca sa fie. Nu a vrut sa faca liceul in oras, pentru ca nu avea unde munci dupa ore. Si vara si iarna. Coseste toata vara peste tot pe unde gaseste. Iarna ar fi in stare sa curete zapada si de pe dealuri. Maninca sanatos si nu ia nimic altceva. ESTE SLAB CA TE SPERII CIND IL VEZI, spui ca e bolnav. Si cu toate acestea, are o forta nemaipomenita. Trei oameni maturi abia daca ridica/misca cu greu cea ce el ridica/misca cu mare usurinta. Chiar m-a intrebat odata: nu am eu mai multa forta decit cei "umflati cu teava"? Se referea la cei ce fac sala si iau suplimente. Dar, munceste zilnic, de dimineata pina seara si nu face pauza decit noaptea cind doarme.
Sa-ti mai dau exemplul maramuresenilor? Slabi si ''nalti ca bradul dar cu forta ca voinicii din poveste.
Si crezi ca cei care iau suplimente nu muncesc? Oncescu ia suplimente, si e unul dintre cei mai puternici oameni de pe planeta, mult mai puternic decat aia slabi ai tai, si are aproape 100 de kg de muschi, e destul de musculos.
Cand vezi bratul cuiva, mereu conteaza cat e muschi si cat e grasime, multu cu bratul mare au juma din brat grasime, daca ar face un regim de slabire, ai vedea ca de fapt muschiul este destul de mic.
Niciun atlet de forta nu a obtinut medalii muncind cu coasa si altele de genul, zilnic.
"Trei oameni maturi abia daca ridica/misca cu greu cea ce el ridica/misca cu mare usurinta", as vrea si eu sa incerc sa ridic ce face el, e pe langa Bucuresti?
Poi mananca Carne de pui, de vita slaba, branza oua etc.Astea au multe proteine, care te ajuta sa iti maresti forta dar trebuie sa faci si exerciti sau sa mergi la sala! Funda?
Nu prea poti sa iti maresti forta doar din mancar trebuie sa faci si exercitii lol, mananca cate 400 grame de carne pe zi, 1-2 oua, peste mai rar
Trebuie sa mananci sanatos, fructe, legume.Si cel mai important, daca nu ai bani de sala, fa 150 flotari pe zi, 100 abdomene, fa-ti un sac de box si da zilnic cate jumatate de ora in el.
Alt copil mic, auzi, floari si abdomene zilnic
Eu zic sa mananci niste sala de fitness pe paine forta nu creste cum creste painea in cuptor. poti manca cat mai multe proteine pentru favorizarea dezvoltarii muschilor, in rest baga sport
Pai in primul rand ia vitamine vitamina C si vitamina cu D3 astea iti fac oasele tari si nu te vor durea si apoi fa seri dar fale des in fiecare seara si nu fi lenes in seara sta fac maine seara nu mac ca satu pe calculator si imi este lene fac maine fale in fiecare seara sau dimineata sau eu stiu cand vrei dar fa-ti ore si incearca sa lefaci la aceleas ore sau stiu eu..eu asa am facut mi-a reusit am un abdomen plat gambe de fotbalist muschi cat de cat buni Inca ceva fa exerciti precum flotarile genoflexiunile abdomene si ianinte de toate astea incalzestete putin..si la magazin gasesti gantere tais recomanda 2 kg la inceput pe urma vezi tu ce kg folosesti sper sa ti-am fost de ajutor
Cauta in farmacie, sunt diferite vitamine care iti cresc pofta de mancare si asa o sa mananci mai mult p.s dulciurile o sa te ajute