| bObby123 a întrebat:

Ce vreau eu sa stiu e daca e bine sa imi lucrez abdomenul de 4 ori pe saptamana [ asta fiind numarul de sedinte pe care il fac la sala ] sau doar de 2 ori.
Sunt o multime de oameni care imi spun ca e bine sa il lucrezi si alta multime care imi spun ca de cel mult 2 ori pe saptamana
Vreau un raspuns de la cineva care stie sau chiar de la cineva care a practicat una din variante si a obtinut un rezultat bun sa zic asa.
Si... care e chestie cu grupele de muschi, am inteles ca trebuie lucrat o grupa mare si una mica de muschi pe o sedinta, si as vrea sa imi spuneti care sunt grupele mari si care sunt cele mici [ am cam chiulit de la biologie laughing) ]

FUNDA!

Răspuns Câştigător
Răspuns utilizator avertizat
11 răspunsuri:
| Cosmin86 a răspuns:

Ca o completare :

grupe mari : piept, spate, picioare
grupe mici : biceps, triceps, umeri, antebrate, gambe

Exemplu de program :

ziua 1 - piept + biceps
ziua 2 - spate
ziua 3 - pauza
ziua 4 - picioare
ziua 5 - triceps+umeri+abdomen
zilele 6, 7 - pauza

Asta e programul cu care am avut cele mai bune rezultate, la toate grupele.

| bObby123 explică (pentru Cosmin86):

Mersi de raspuns!
Raman dator de cinste laughing

| Cosmin86 a răspuns (pentru bObby123):

Nu-i nimic laughing

Răspuns utilizator avertizat
| Ciocolatefrenchblue a răspuns:

Sall. Sunt multe feluri in care poti antrena grupele musculare. Poti merge de 3 ori pe saptamna la sala Dar trebuie sa antrenezi 2 muschi pe zi. De exemplu- Piept cu triceps, Spate cu biceps, umeri cu picioare. Pentru abdomen. se antreneaza 3 zile pe saptamana de exemplu eu fac luni, miercuri, si vineri si variez cu, cardio. Daca faci abdomen mai mult de 4 ori pe saptamana muschiu se atrofie si nu creste. Abdomenul este la fel ca ori care grupa musculara. Si daca vrei sa ai un six packs fa-ti o dieta joasa in carbh!

| bObby123 explică (pentru Ciocolatefrenchblue):

Multumesc de raspuns
O sa tine cont de ce mi-ai spus

| Ciocolatefrenchblue a răspuns (pentru bObby123):

Npc!

| FearToDie a răspuns:

Eu am practicat la randul meu invatat de cineva, sa lucrezi in fiecare zi cate o grupa de muschi, ex: azi spate, maine abdomen, poimaine biceps. Si sa ai macar 2 zile libere pe saptamana in care sa nu lucrezi nimic, la mine s-a facut diferenta.
Eventual poti intreba instructori de la sala, ei te pot ajuta cel mai bine.
Mult norocwinking