anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

ceva ciudat. Mai demult, acum cam 5 luni simteam ca nu pot sa respir asa de bine de la inima, ca imi trag aer mai greu etc si am fost la un doctor. Doctorul mi-a spus multe etc si dupa a inceput sa imi spuna, daca am cosmaruri. Eu in perioada aceea aveam o gramada de cosmaruri si vise ciudate, m-am speriat si am zis ca nu am. Am ramas putin cam masca, explicatii? Careva? Aproape ca nu puteam sa dorm noaptea ca aveam o gramada de cosmaruri, iar doctorul acela m-a intrebat de ele. Ce legatura poate avea?

Răspuns Câştigător
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Coșmaruri sunt videoclipuri create de tine. Nu tu le ai, ci ele te au pe tine. Asta este legătura. TU- videoclip (coșmar- frică, sperietură - palpitații- respiri greu. Ai creat videoclipuri. Ele te-au speriat. Te-ai speriat de creațiile tale. Asta este legătura.

| ShutFickOn a răspuns (pentru sadrian46):

Sincer raspunsul tau m-a ajutat mult, mersi!

| valentingb a răspuns (pentru sadrian46):

Nici nu știu de unde să incep cu cât de greșit e raspunsul ăsta.
Fraților voi știți ce e ăla un vis? Știți cum apare? Auzi tu, videoclipul creeat de tine te-a speriat laughing)

Coșmarul e un vis. Visul este https://ro.m.wikipedia.org/wiki/Vis modalitatea de procesare, eliminare, și asociere a informațiilor.
Citiți articolul, e chiar mare și bine scris.

Coșmarurile apar din cauza unor evenimente negative, frică, anxietate.
Doctorul te-a intrebat @shutfickon dacă ai coșmaruri ca să elimine cauze bilogice. Probabil nu era nimic în neregulă cu tine, fizic, ci doar psihic, emoțional. Este de admirat un doctor care nu bagă bisturiul în om când nu găsește cauza problemei, ci trece la o abordare holistică.

Caută informații despre anxietate, atacuri de panică, coping. Succes!

| sadrian46 a răspuns (pentru ShutFickOn):

Mă bucur să aud asta. Treptat, vei reuși să analizezi tot mai mult să controlezi tot mai mult ceea ce se întâmplă în creierul tău, dacă accepți toate cele ce se află în tine, cu mantra. Mă observ, mă accept.

| sadrian46 a răspuns (pentru valentingb):

Fraților voi știți ce e ăla un vis?
Da frate, eu știu.
Știți cum apare?
Da, știu cum apare.
Ce te uimește așa de tare?

| ShutFickOn a răspuns (pentru valentingb):

Iti multumesc si tie!

6 răspunsuri:
| Alverto a răspuns:

Pentru că noaptea visai ceva urât
Inima ta avea pulsații mai grele