Nu stiu cum e modul tau de alimentare, dar ai putea sa faci exercitii pentru aerobic, alergat sau cauti pe internet ce tip de exercitii vrei si cat de complexe. Dieta minune nu exista, insa poti sa faci sport si sa mananci moderat fara prea multe grasimi. Incearca sa mananci mai multe fructe si legume, diverse seminte, si cum spuneam mai sus sa mananci moderat si fara grasimi. Baza e sportul.
5-10 kile in 2 saptamani e putin probabil.
daca vrei sa slabesti nu mai bea altceva in afara de apa si nu mai manca nimic facut cu zahar, faina, orez, cartofi sau cereale. spor.
In ceea ce priveste sportul e cel mai sumplu, eficient, si ieftin sa alergi. Incet si distante lungi, adica 5-15 km si cel putin de 3 ori pe saptamana. Trebuie sa fii foarte bine hidratat. Alearga pe stomacul gol sau dupa ce ai mancat ceva usor gen smoothie sau fructe sau ciocolata calda sau ceva, dar la ceva timp dupa
Apoi mananca o singura masa solida dupa ce corpul tau s-a linistit de la alergat, o masa foarte bogata si copioasa. Cauta pe net cum sa mananci predominant o dieta vegetala care consta in proportie cat mai mare din alimente crude, adica invata cum sa mananci raw vegan si vegan, internetul e prietenul tau. Adica invata sa-ti faci de mancare, dar nu cum gateste mama sau bunica, asa nu ajungi nicaieri in ceea ce vrei sa faci tu. Si nu. nu este mai scump decat ce mananci acum sigur
In restul zilei cauta sa mananci lucruri mai usoare. Surse foarte bune de proteine sunt semintele (in special canepa si chia), alune, nuci, brocoli, alge, oua (de tara) etc. Din nou, internetul te ajuta
Daca vrei sa ai macar cea mai mica sansa sa slabesti asa cum vrei trebuie, cu orice pret, sa nu mananci zahar, grau (paine, fornetti, covrigi etc), lactate sau carne
Multa multa multa apa preferabil de izvor, dar in orice caz nu de la robinet
Ce inaltime ai de vrei sa cobori de la 70 la 60? oricum sa stii ca e mai important sa aiba o forma armonioasa corpul tau decat sa ai putine kg, dar depinde ce urmaresti
Nu stiu daca se intampla sa slabesti atat in 2 saptamani dar daca faci ce ti-am spus eu vor aparea rezultate semnificative cu siguranta. In primul rand te vei simti mult mai bine
De asemenea i o idee foarte buna sa iti iei un storcator ceramic dintr-ala cu presare la rece. Cea mai ieftina varianta e asta pentru ca e manual, e 190 cu tot cu transport si crede-ma ca merita. Poti sa iti faci sucuri de legume, verdeata si fructe in fiecare zi, doar sa nu il fortezi: http://www.beorganic.ro/......-rece.html
Fa-ti dimineata pe stomacul gol, ci vreo 2 ore inainte sa alergi, Gasest retete pe net, vezi sa nu fie prea dulce de la fructe
Dormi foarte bine cu wifi-ul oprit sa cu telefonul departe de tine
Succes