| TPULion a întrebat:

Cn credeti ca v-a castiga la Steaua Bucuresti-Cfr Cluj? Dau fundita! Raspuns maxim pana la 11.12.11 ora 12:00

Răspuns Câştigător
| Maariiaa a răspuns:

O să câștige meciul cine este antrenat mai mult,cine știe să joace fotbal cu adevărat. Steaua București și CFR Cluj sunt două echipe de fotbal care joacă foarte bine,au antrenori buni și jucători pricepuți. O să câștige echipa cea mai bună! Eu sper să câștige Steaua, dar în funcție de cine s-a pregătit mai mult și cine știe mai mult fotbal va câștiga. Dacă ne dăm cu presupul, tot cel mai bun câștigă.

14 răspunsuri:
| angel74dm a răspuns:

Ohoo, păi 11. 12. 11 ora 12:00 e mâine la amiază, deci între terminarea meciului şi ora limită dată de tine sunt 26 de ore, mai mult decât suficient să-ţi scriu răspunsul corect... Şi chiar dacă ai fi vrut să scrii 11. 12. 11 ora 0:00 tot ar fi la 2 ore după terminarea meciului, deci timp berechet. Aşteaptă răspunsul meu, ţi-l voi da diseară la 21:46.

| TPULion explică (pentru angel74dm):

Nu trebuie sa raspunzi

| angel74dm a răspuns (pentru TPULion):

Acuma nu te oftica că ai greşit, tu trebuia să scrii "Raspuns maxim pana la 10.12.11 ora 19:59" şi totul era în regulă...
Aşa că uite, de-aceea va câştiga CFR-ul, cu 1-0 sau, în cel mai rău caz, va face egal...

| Maariiaa a răspuns (pentru angel74dm):

Lasă criticile și uită-te mai întâi la defectele tale.

| angel74dm a răspuns (pentru Maariiaa):

Nu am criticat pe nimeni, cu atât mai puţin pe tine, îi explicam doar omului că a greşit data şi ora limită... Nu te enerva că e 1-1, asta este... De care defecte era vorba, că nu văz nici unul pe-aici?

| angel74dm a răspuns:

Deci, domnul Marius, precum spuneam, este ora 21:46 ( mă rog, 21:54 din cauza incidentelor big grin ) şi scorul final este 1-1, din nou precum spuneam...
Goluri Pantelis Kapetanos în min. 15 pentru CFR şi Mihai Costea în min. 76 pentru Steaua, dar probabil că ştii deja asta.
Data viitoare când pui întrebări de genul ăsta aşteaptă până expiră termenul impus pentru a acorda funda răspunsului corect...

| Đϋffγ a răspuns:

Steaua Bucurestibatting eyelashes

| alexpuya88 a răspuns:

Steaua va castiga cu scorul de 2-1

| alexpuya88 a răspuns:

Steaua va castiga 2-1

| Michaela89 a răspuns:

Steaua !

| neverletmego a răspuns:

Steauahee hee

| Josephe a răspuns:

Steaua