anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum as putea face muschi la 11 ani bag in fiecare zi 50 flotari sau mai mult mananc in fiecare zi cartofi prajiti si vad ca nu se pune nimic pe mine stiu ca e rau ca mananc cartofi prajiti imi puteti da un program si ce alimentre ar trebui sa consum. Nu am haltere imi voi lua in curand dar pana atunci ce sa fac si la flotari cum se tin maine apropiate sau departate?

6 răspunsuri:
| baru a răspuns:

Sall. Unu. Pozitia bratelor trebuie sa fie in dreptul umerilor. Doi> Cu bratele desfacute, dar in monturi. Trei> Cu bratele apropiate, in monturi, si la 45 de grade. Picioarele sa fie puse de exemplu pe spatarul la un scaun. O alta problema. La varsta ta, nu este bine sa faci muschi, adica sa fi cen culturist. La anii tai trebuie sa te fibrezi. Ca sa te fibrezi trebuie sa lucrezi cu greutati usore si serii multe. Fa bazin, cat mai mult bazin si neaparat coarda.Coarda este sfanta. Pa!

| Just4Joker a răspuns:

N-ai nevoie de haltere la 11 ani... continua cu flotarile, fa 100 si mananca mancaruri cu fibre.

| Kodokuna a răspuns:

Tie-ti arde de muschi la 11 ani? Vezi-ti copile de scoala ca ai timp de fete...

| Ionutzz95 a răspuns:

Poi hai sa le luam pe rand:1Incearca sa mananci alimente bazate pe proteine cum ar fi de exemplu Carnea; 2 Daca ai posibilitatea sa ai acces la o sala de forta de la tine din oras ar fi perfect; la flotari incearca sa faci mai multe serii de cate 80
CRESTE FORTA; Iar flotarile se fac apropiate daca vrei sa maresti bicepsul iar departate ajuta la mai multe:s[ate brate abdomen si umar:d SPER CA TE-AU AJUTAT

| karate a răspuns:

Salut amice.Eu iti sugerez sa faci flotarile cu braele sub umeri si sa le faci corecte.incearca sa iti tragi o linie dreapta si sa iti pui mainile in spatele iei si cand faci flotarea coatele sa se duca in spate pe langa corp iar capul sa treaca de linie.La mancare este alta problema daca tu vei continua sa mananci ceva nesanatos nu vei face nimic, incearca sa mananci legume si fructe si cat mai mute mancaruri sanatoase nu manca multa carne mai ales prajita, mananca supe si mancaruri cu vitamine si fibre.La varsta a nu sunt bune halterele.Si eu am 11 ani si fac la fel eu sunt la karate. sper sa iti foloseasca satul meu.PA

| sKL a răspuns:

Salutare, uite ce sfaturi ti-as putea da:
-Nu mai manca cartofi prajiti, e cum ai manca shawarma.
-La 11 ani nu ti se dezvolta niciun muschi, asteapta pana la 14-15-16 ani si poti sa te apuci sa tragi de fiare
-Flotari continua sa faci ca esti in continua crestere si pe parcurs daca te ti de flotari o sa ti se dezvolte majoritatea muschilor pe parcursul cresterii.

FUNDA?happy