anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum pot face muschi (pectorali abdominali, brate) cat mai repede fara sala sau gantere am 13 ani si 1.58 m.
FUNDA!

Răspuns Câştigător
| celnikar a răspuns:

Salut! Am 16 ani si pe la 12-13 ani am vrut si eu sa am muschi mari si faceam abdomene, flotari, etc. Dar am aflat la scurt timp ca nu este bine deoarece eu fiind mia scund decat esti tu acum la aceeasi varsta s-ar putea sa nu mai cresc. Poate e mai bine sa te apuci pe la 17-18 ani daca nu vrei sa ai remuscari mai tarziu happy

| Cosmin86 a răspuns (pentru celnikar):

Nu chiar, si eu m-am apucat de la 16 ani ( sala ) si am crescut foarte ok. Aveam 1.75 atunci si acum am 1.84 aprox. Daca te antrenezi corect, nu-ti afecteaza cresterea. Cresterea ti-o afecteaza doar daca te antrenezi incorect ( de genul daca pui presiune prea mare pe coloana, pe articulatii, etc. )

| celnikar a răspuns (pentru Cosmin86):

Multumesc de informatie big grin

5 răspunsuri:
| Cosmin86 a răspuns:

FOarte siplu : NU POTI.

cu sala + multa mancare ( 5-6 mese pe zi ) ei se fac LENT, in cativa ani.

Fara sala ii faci extrem de lent, poate in vreo 20 de ani de antrenamente o sa ai ceva muschi.

Se vede ca ai 13 ani, muschi repede fara sala laughing

| Zuicã_Adrian_1999 a răspuns:

Salut, ba se poate. tot ceea ce trebuie sa faci sunt exercitii : flotari, abdomene etc... mananca sanatos, de preferat cat mai multe legume, fructe si seminte. si te poti duce si la sala happy
poti observa ceva schimbari dupa 1 luna jumate- 2. happy

| Alexutzu545 a răspuns:

Http://exercitiiculturism.com
Foarte bun site-ul dar tebuie sa urmezi instructiuniile.