| SporeBox a întrebat:

Cum pot sa scap de burta facuta de la abdomene? Am inteles ca daca in timpul abdomenelor nu respir exploziv si imi trag abdomenul in interior ar trebui sa ajute dar este suficient atat? Si cam in cat timp ar trebui sa vad rezultate?

7 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

O intrebare stupidă si cretină ca tine.

| JicaContra a răspuns:

Nu am auzit de burta de la abdomene
ci ca poti sa te ingrasi la burta si daca faci abdomene in draci

| Panamax a răspuns:

Burta faci din alte motive.

| AnastasiaK a răspuns:

Burta facuta de la abdomene? laughing Nu mai bine nu te mai minti singur si zici frumusel "burta facuta de la mancarea proasta si multa"? Si asa iti dai si raspunsul singur: mananci mai putin si eventual sanatos.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Vrei sa spui ca ai facut burta de la abdomene? Poate sa fie muschi care sa faca abdomenul sa para mai mare, desi ma indoiesc tare ca e cazul. Probabil pur si simplu te-ai ingrasat. Daca slabesti apare si abdomenul.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca faci abdomene apar si patratelele, dar ele raman acoperite de grasime si nu se vad. Doar prin alimentatie poti scapa de burta. Eu asa am auzit de la o fata care era studenta la medicina.

| EcceHomo a răspuns:

Abdomenele sunt executate incorect, e singurul motiv pentru care poți spune că ai făcut burtă de la abdomene.Bine, și mâncarea pe care o infuleci inainte, după și, probabil, în timpul exercițiilor.happy