| w1kEEd a întrebat:

Cum sa joc ca Lionel Andres Messi? Sa nu-mi spuneti ca trebuie sa ma antrenez pentru ca asta fac de obicei. Spuneti-mi cum sa nu obosesc, sa am viteza dribblinguri simple.Astept raspunsuri cu argumente.Pa pa!

4 răspunsuri:
| Nickname1890 a răspuns:

Dar antrenor ai? Daca ai intreaba-l pe el nu pe un forum. Daca nu ai, si vrei sa ajungi ca messi, inscrie-te la un club... messi nu joaca fotbal pe maidan.

Cum sa nu-ti spunem ca trebuie sa te antrenezi? Crezi ca viteza o obtii peste noapte? Sau rezistenta la fel? Trebuie sa te antrenezi si iar sa te antrenezi daca vrei sa-ti maresti rezistenta sau viteza. Driblingurile nu pot sa te invat, poti sa cauti si tu pe youtube, dar din nou, trebuie sa le exersezi si iar sa le exersezi.

In concluzie totul tine de antrenament. Probabil ca ai vreo 13-14 ani. Antreneaza-te zilnic si poate la 26 de ani (cat are messi acum) o sa ajungi la nivelul lui.

| w1kEEd explică (pentru Nickname1890):

Dar cum ma antrenez? zi-mi cateva sfaturi, exercitii ca eu nu am antrenor.

| Nickname1890 a răspuns (pentru w1kEEd):

Atunci viseaza in continuare sa ajungi ca Messi. Inscriete la fotbal daca esti asa pasionat si vrei sa faci performanta, iar antrenorul te va indruma si te va ajuta si cu driblinguri, si sa iti maresti viteza, si rezistenta. NU pot sa iti fac eu acum un plan de antrenamente pentru ca nu sunt specializat pe fotbal si nici nu te cunosc.

| andrei00007 a răspuns:

Aproximativ toti sportivi consuma energizante, asa ca nu te chinui ca sa alergi sa nu te obosesti.

Întrebări similare