Nu te va ajuta Judo la o bataie de strada, la judo inveti sa te aperi, in schimb la cel de strada as merge mai mult pe BOX, K1 si altele.
Salut, nu, nu te va ajuta Judo la o bataie de strada, la judo inveti mai mult tehnici de defensiva, iar cand ai un meci ceva, voi va egalati miscarile, dar intr-o bataie adevarata de strada, crede-ma ca adversaru nu mai tine cont ca trebuie sa dea si sa se retraga si dupa sa dai tu si sa te retragi, nu, total gresit, in bataie de strada, ala iti da ca ciobanu, adica ma refer ca da cu pumni chiar daca nu stie unde da si te face off imediat. Pentru ca tu inveti tehnici de defensiva impotriva unor infractori dar intr-o bataie de strada cu unu puternic, nu te va ajuta Judo si cacatele. Nu ai vazut ca si campionii de la K1 iau bataie prin discoteci, pentru ca acolo fiecare miscare ii studiata, insa, intr-o bataie de strada, nu prea is studiate. Asa ca, cu cata bataie iei mai multa cu atat devi mai puternic, dai si iei, asta este...
Si eu am facut lupte libere, in care tot asa era, tehnici sa imobilezi adversarul, si stii cu ce m-a ajutat asta intr-o lupta de strada? = cu 0.
Da,te va ajuta,exista si campionat,este facut special pentru atoaparare,cum te ataca cineva, tu nu il lovesti, dar il dai peste cap si ii rupi mana, ori il dobori, il sugrumi sau ii rupi piciorul.Eu fac de 2 ani si toti de la mine din clasa se tem de mine, mai ales pentru ca unde fac eu ma invata si Karate si Ju-Jitsu