| Masinescu a întrebat:

Salut TPU! Dacă am un șut decent, dar as vrea mai multa forta în picioare, sa dau tare, credeți ca dacă fac exercițiile pentru picioare de la HOME WPRKOWT de pe Magazin Play, ma vor ajuta? Sunt bune exercițiile și aplicația pentru forta în picioare?

7 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Nu ai nevoie de forța mare in picioare ca sa dai un șut bun, ci de tehnica sa lovești mingea, sa se fentezi adversarul sis a se ducă mintea in poarta.
Sincer, am văzut destui fotbaliști slabi, dar cu șut foarte precis.
Pe tine cate cluburi te-au cautat pana acum? Ai impresionat pe cineva?

| Alverto a răspuns:

Degeaba ai forță daca ai un șut decent, cunosc jucători cu bețe în loc de picioare și înscriu mai multe goluri decât cei cu venele vizibile la picior. Acele aplicații sunt pentru cei ce au prea mult timp liber, daca chiar vrei sa îți crești masa musculară la picior du-te la sală. Dar mai mult trebuie sa îți antrenezi înscrierea la poartă.

| Masinescu explică (pentru Violleta2022):

Da am întrebat dacă e buna

| Drimmero a răspuns:

Nu ai nevoie de muschi cine stie ce ca sa bagi rachete, trebuie sa stii sa o lovesti, exerseaza-ti tehnica de lovire, suturile cele mai puternice se dau cu siretul, iti trebuie o anumita pozitionare a picioarelor si sa stii sa o lovesti in punctele cheie pentru a capata forta si viteza mingea.

| Masinescu explică (pentru Drimmero):

Cu latu nu se poate? Ca cu șiretul nu stiu cum

| Drimmero a răspuns (pentru Masinescu):

Depinde cum o lovesti cu latul, cel mai bine se duce cand mingea e in miscare si vii din viteza si sutezi.

https://www.youtube.com/watch?v=sFzeVBk9JZM Asta te va ajuta, explica foarte bine.

| Violleta2022 a răspuns (pentru Masinescu):

Tu ai citit intrebarea pe care ai pus-o?
Cine loveste cu siretul? laughing