anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Daca ar fi sa spun pe scurt..as avea nevoie de ajutor cu cresterea masei musculare intr-o luna/2 de mers la sala de.5 ori pe saptamana.Pe lung..am fost la sala..in jur de 2 ani..cu pauze de luni de zile.2-3 pentru ca a intervenit scoala.(nu am folosit suplimente.) a fost bine la brate.piept. picioare etc.Acum reusesc sa scap de burta acasa cu crunch'uri dar..am tipul ala de corp care desi e gras.e si slab.(se vad oasele).Si cum nu am mai fost la sala de mai bine de 1 an si am slabit..sunt si mai slab cu grasime..Deci avand in vedere ca nu am timp mult de mers la sala.ce imi recomandati sa pun masa musculara si sa scap de grasime? Am 65kg la 1.78m deci nu strica 5-10 kg de muschi.zic eu.Multumesc anticipat si scuze daca nu am postat unde trebuie!

5 răspunsuri:
| MaxiZ a răspuns:

Am nevoie sa imi spuneti ce as putea sa cumpar si sa fie natural..sa nu imi faca rau la organism si sa imi ofere putin ajutor in plus. fara anaboale..creatina..etc va rog.

| DianaProbat a răspuns:

In internet poti accesa, de asemenea si in youtube exercitii speciaale cate 1 ora pe zi-si va fi torul okey

| SiLaS a răspuns:

Ceea ce vrei tu este impoisibil, se vede ca nu te-ai documentat in legatura cu acest sport.Ori vrei masa musculara ori vrei sa slabesti, din doua una. Dupa ce te hotarasti revii cu un reply si te voi ajuta.

| Cosmin86 a răspuns:

Masa musculara se pune in ANI de zile si tu vrei intr-o luna/doua.

Apuca-te de sah

| MaxiZ a răspuns:

Mda..in ani de zile. daca vrei sa fi de 45 in brat sau cat dulapu..iti dau dreptate.In fine..ma descurc si singur.