| Iulian09 a întrebat:

Daca fac 100 abdomene zilnic/50flotari/alerg 9 km pe zi cu pauza de 20 minute la 4.5 km.As vrea sa fac abdomen.Ce ziceti o sa reusesc?

14 răspunsuri:
| Razor4free a răspuns:

Dar nu e logic?

| Cosmin86 a răspuns (pentru Razor4free):

Nu chiar asa logic, in primul rand nu acorda DELOC timp de recuperare ( odihna e mai importanta decat efortul ) si nu spefica nimic de alimentatie, daca nu mananci ce trebuie poti sa tragi cat de tare vrei ca degeaba

| Hades98 a răspuns (pentru Cosmin86):

Ba cosmine du-te dracu tu esti dala taren gura nu in fapte.
Tu sti multe. Daar le pui in practica?
Papagal ce esti tu.
Taci ca chiar atat stie si el...
Cand practici culturism anuntama sa vezi cum e nu doar sa vorbesti...
Fapte nu Vorbe vrem asa ca CIOCU MIC!

| Cosmin86 a răspuns (pentru Hades98):

Sigur ca le pun la practica. 4 sedinte de sala / saptamana la world class downtown si 1-2 de inot. 5 mese pe zi + dymatize elite whey + glutamina.

"Taci ca chiar atat stie si el" ai fi uimit sa vezi cat de putin stiu 80 % din utilizatorii TPU.

| Cosmin86 a răspuns (pentru Hades98):

Invata sa scrii, deocamdata esti doar un slabanog ( ca de-aia esti asa definit, ca esti un slabanog fara prea multa masa musculara ) care da sfaturi proaste si nici macar nu stie sa scrie.

Ma plictisesti, du-te si abereaza la altcineva

| Razor4free a răspuns (pentru Hades98):

Ma gata ma acum va certati si la un moment dat va cadea vina pe mine!

| Hades98 a răspuns (pentru Razor4free):

NUU stai calm am avut conflict cu ala mai de mult...
Peste tt se baga la toti trebuie sa comenteze.
Papagalu masii

| AnnaAnnne a răspuns:

Daca te tii de cele precizate mai sus bineinteles ca o sa reusestihappy

| FReAkAzO1d a răspuns:

9 km hai serios.si cea mai mare prostie este daca faci aceste lucruri in fiecare zi

| Iulian09 explică (pentru FReAkAzO1d):

De ce?

| Iulian09 explică (pentru FReAkAzO1d):

Scuze am exagerat cam 6km

| FReAkAzO1d a răspuns:

Pai o sa ai mult mai multe rezultate daca faci de 2 ori pe saptamana.
Muschiul creste in zilele de odihna.Deci daca tu faci in fiecare zi muschiul cand creste?
Mai bine fac Luni si Joi, sau in fiecare zi dar lucrezi alt muschi in fiecare zi.

| dayana007 a răspuns:

Reusesti sigur daca echilibrezi si te menti si cu mancare adica fara bauturi acidulate si tampenii de genu
succes happy

| niku383 a răspuns:

Daca vrei sa-ti faci abdomen ap nu fa flotari flotarile maresti biceps, triceps, si pieptul Eu iti recomant 3 serii a cite 12 abdomene pauza 1 minuta cu fugitul e suficient doar 2 km nu recomand sa faci antrenament in fiecare zi muschiu se restabileste complet 48 ore eu fac asa Luni la ora 3 fac programul apoi fac Mercuri pr si Vineri fac ( marti joi) odihna simbata nu faci nimic tot te odihnesti iar duminica eu fac 20 abd fug 5 10 minute (nu in km masor) si 10 flotar. Si ear din nou. Daca vrei detalii iti pot face un program al tau dupa puterile tale?