| alexionut45 a întrebat:

daca fac exerctii pentru spate cum ar fi ramat cu haltera de 30 kg imi poate afecta cresterea?

Răspuns Câştigător
| deathy a răspuns:

Exercitii care iti afecteaza cresterea sunt genoflexiuni si impinsul de la ceafa. Oricum, aceasta regula se aplica in cazul greutatilor mari, deci le poti face cu greutati mai mici.Este doar un zvon.Eu fac sala de la 15 ani, acum am 17 si am crescut de la 1, 64 la 1, 72 si fac impins de la ceafa cu 70-80 si geno cu 100.Deci variaza.Totusi cred ca vei creste atat cat iti este dat sa cresti.Eu sunt deja putin mai inalt decat parintii mei, presupun ca nu voi mai creste mult.
Cred ca explicatiile mele te-au ametit.In cazul meu s-au dovedit a nu fi exercitii care sa-ti afecteze cresterea!
Numai bine.

7 răspunsuri:
| Trynda a răspuns:

Niciun sport nu iti afecteaza cresterea, prietene happy.

| DaNyHoOp3r2013 a răspuns:

Nup,incearca sa eviti presele happy alea iti afecteaza cresterea happy pentru ca iti preseaza coloana. bafta.

| sliferTM a răspuns:

Nu nu ti-o va afecta poti continua sa faci sala

| Sakura25 a răspuns:

La ramat nu are cum sa iti afecteze cresterea.Foloseste o centura ca sa nu apara pe viitor probleme in zona lombara.Este un aparat care se spune ca iti incetineste cresterea, cel pentru gambe(cand faci ridicari pe varfuri din stand).

| MihayJupanu a răspuns:

Conteaza ce varsta ai in acest moment, deoarece daca esti pana in 21 de ani iti recomand sa nu te fortezi prea mult, deoarece iti poate afecta cresterea si dezvoltarea celorlalte grupe de muschi, sper ca ti-am fost de foloswinking

| Ciorara a răspuns:

Nicoaraaaaa ce faci ma
Sunt grasu din a7a

| alexionut45 explică (pentru Ciorara):

Cred ca ai gresit persoanawinking

Întrebări similare