E ok sa incepi cu 30 de minute dar zilnic sau macar la 2-3 zile trebuie sa cresti ori intensitatea ori timpul alocat pentru ca organismul se obisnuieste si atunci n-o sa mai slabesti dupa prima faza la fel de usor.
Pe tine nu te pot uita sincer, mereu vrei sa slabesti cumva iar raspunsul este ca da, poti slabi daca ai o alimentatie saraca in calorii dar am impresia ca esti prea slabuta si nu o sa te mai pot vedea
30 de minute este necesar pentru intretinere.
Pentru a da jos, trebuie minim 60 minute!
Adica trebuie sa fac o ora intensa, in fiecare zi pentru a slabi?
Da, trebuie sa faci 1 ora sport intens, ca sa slabesti!
Zilnic? eu fac sport hiit, si sunt incepatoare, nu am prea multa rezistenta fizica
Pai, vrei sa dai jos ori nu?
Sport zilnic atunci!
Vreau,dar la inceput imi este foarte greu nu am acea rezistenta fizica, oricum multumesc mult.
Pai, nu-i nimic, ca nu devenim rezistenti in prima luna, dar muncind zi de zi cate 1 ora, ajungem dupa 1 luna, sa ne fie mai usor!
A spus cã Face hiit ii este de ajuns, un circuit este mai intens nu ca o orã de alergat.
Daca nu ai un deficit caloric poti sa faci si 10 ore
Trebuie sa fi intr-un deficit caloric.
Deficitul caloric se realizeaza prin:
A manca calorii mai putine decat mancai tu pana sa fi jn deficit.
Draga Andreea, eu zic sa faci si sport, activitate fizica, dar ai grija la ce mănânci. Eu mananc foarte putin din toate, cat sa mi ajungă, sport nu fac, si mă mențin in forma. Totusi încearcă sa ai un echilibru când mănânci.
Funda?
O data cu trecerea timpului vei observa o schimbare vei slabi dar in functie de ce exercitii vei face
1 sa aleri
2 sa faci abdomene
3 genuflexiuni
sunt 3 exercitii de baza usoare si simple care te vor ajuta sa slabesti. rezultatele nu se vor vedea instant dar peste o saptaman 2 se va vedea la cantar
anonim_4396 întreabă:
Nicole întreabă: