| ilovesport a întrebat:

de 1 luna fac sala si as vrea sa imi schimb alimentatia incat sa pun masa musculara pe mine!

Ce imi recomandati?

Dau funda si merci!

10 răspunsuri:
| bogz a răspuns:

Proteine, gainere, creatina, BCAA, aminoacizi, carbohidrati.Si mancare multaa...

| Cosmin86 a răspuns:

4-5 mese consistente pe zi, proteine + carbohidrati la fiecare masa.

proteine = carne, peste, branza, oua, alte lactate, migdale, nuci, caju, linte, naut

carbohidrati = cereale integrale, cartofi, orez ( brun de preferat ), paste, etc.

| ilovesport explică (pentru Cosmin86):

Mai am o intrebare daca se poate, cum pot sa dau jos grasimea de pe abdomen?

| Cosmin86 a răspuns (pentru ilovesport):

Cum se da jos grasimea :

- o alimentatie bazata pe proteine ( carbohidrati si grasimi sper zero )
- multe exercitii cardio ( alergat, inot, etc. )

Dar cand dai jos grasimea o sa pierzi si din masa musculara, asa ca e bine sa faci asta dupa ce pui muschi seriosi.

| ravendem a răspuns (pentru Cosmin86):

1. pentru a slabi sanatos iti trebuie grasimi sanatoase! omega 3 omega 6. ( ulei de masline, nuci, arahide etc in cantitati moderate! )
2. daca ai un procent de 3g/kg proteina... imi vine greu sa cred ca pierzi din musculatura happy iar vorbesti prostii!

| Cosmin86 a răspuns (pentru ravendem):

Daca si eu vb prostii... apuca-te de sah.

| ravendem a răspuns (pentru Cosmin86):

Eu ceea ce scriu nu scriu ca am auzit de la x y ca am citit de pe siteul x y... am incercat pe corpul meu si ceea ce zic este verificat pe corpul meu! nu stiu la tine cum ii

| TheDarK2012 a răspuns:

Înainte de fiecare antrenament, bea 1/ 2 ouă crude. Pentru că îți întăresc fibra, și ajută la dezvoltarea acesteia.

| Cosmin86 a răspuns (pentru TheDarK2012):

Oua crude = o mare IDIOTENIE

1. proteinele se consuma DUPA ANTRENAMENT, nu inainte. Inainte consumi carbohidrati.

2. ouale crude au o enzima ( avidina ) care IMPIEDICA absorbtia proteinelor.

Mai documenteaza-te si tu inainte sa faci tampenii.

| freakdadisk93 a răspuns:

Depinde de tipul somatic