anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut, TPU!
De 3 luni fac sala și îmi calculez caloriile și proteinele pe fiecare zi.
În fiecare dimineață mănânc ovăz cu lapte, îl ador, la prânz numai piept de pui cu mazăre/fasole/broccoli și seara broccoli cu albușuri de ou sau salata de ton de la Lidl
Cu ce altceva mai pot alterna tot ce am scris mai sus? Alte rețete sau alimente, mulțumesc!

Răspuns Câştigător
| DeathOfDreams a răspuns:

Ouă fierte dimineața și lapte de soya(pentru proteine).

Mie-mi place să-mi fac piept de pui, mix de legume, orez, cu puțin sos de soya și condimentat cu curry. E absolut geniaal

Ai putea încerca mixuri de salate, aici ai multe variante. Roșii, ardei, mozarella, ton, șuncă sau piept de pui și ce mai vrei tu, un dressing cu puțin ulei de măsline, oțet balsamic și lămâie.

Ce mai îmi place e Fritatta cu ouă și legume. Aici ai o varietate de idei, pe care le găsești pe net.

Dacă vrei să mai diverifici, poți să-ți faci niște wrap-uri cu tot felul de chestii. Unele foi de tortilla, sunt mult mai healthy și mai slabe calorice.
Eu îmi fac un wrap de genul cu roșii, piept de pui pe care-l gătesc și după îl desfac în bucățele mici, câteva foi de salată, un ou pe care-l dau pe răzătoare și-l pun pe tortilla și îmi place mult combinația. Dar și aici, găsești multe idei pe Youtube.

Supă de legume.