| anonimxzxzxzxz a întrebat:

de ceva timp (3-4) luni am inceput sa fac exercitii acasa pentru abdomen, brate, piept, picioare(fiind cam prea slab), si a inceput sa fie putin vizibil la piept, si la abdomen, in schimb am o problema, se vad muschii abdominali putin(patratelele), dar am observat ca am 2 intr-o parte si inca una in cealalta parte, si nu prea vad bine acea linie, care desparte cei 2 muschi abdominali, este ca si cum as avea 3 patratele, o linie se vede dar e foarte mica, nu stiu. credeti ca din nastere mai putine seturi de muschi abdominalilaughing, chiar sunt putin ingrijorat, daca voi ajunge sa am patratele sa se vada sa fiu un ciudat cu 3 patratele, sau 5 daca imi apar si cele 2 de jos. Ms!

8 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| Staind a răspuns:

Daca aveai mai putine...cred ca aflai pana acum.

| DovleacTurbat a răspuns:

Gena abdominala nu e la toti perfecta. Sunt multi sportivi de top cu "abdomenu-n colturi" laughing. Nu ai nicio problema din nastere, antreneaza-te in continuare. In timp vor deveni din ce in ce mai vizibili si vei vedea exact ce si cum sta treaba happy.

| AndreiWeisz a răspuns:

Muscii drepti abdominali sunt la fel la toti laughing Acum genetica ta, felul in care este dispusa grasimea etc poate sa afecteze aspectul fizic.