Nu faci pe zi, faci o data la 2-3 zile o grupa. Daca azi faci piept ( flotari ), maine faci altceva, poimaine altceva, etc.
Nu asa se fac muschii... o sa cresti un pic la inceput, ca nu esti obisnuit cu efortul, dar o sa te plafonezi repede.
In primul rand cu flotari faci PIEPT si putin alte grupe ( triceps si deltoid anterior ).
IN al doilea rand, muschii cresc in zilele de pauza... de-aia e recomandat sa lucrezi tot corpul, o grupa / saptamana, antrenament intens ( maxim 8 repetari, poti mai multe, maresti greutatea, in sportul asta maresti GREUTATEA, NU numarul de repetari ) si apoi odihna + mancare. Eu spre exemplu, de cand pot face mai mult de 8 tractiuni, leg discuri de mine... asa se face treaba.
Vezi ca in sportul asta alimentatia e cea mai importanta, mult mai importanta decat exercitiile.
Flotari zilnic = progrese foarte slabe la piept
Ti-am explicat ca muschii cresc in zilele de odihna... eu las 6 zile pauza la un muschi dupa ce-l lucrezi si ca rezultat am 43 in brate
Daca vrei s-o tii pe a ta, cu antrenament de copil mic ( zilnic ), atunci sa nu te astepti la rezultate.
uite aici : www.culturism.ro
Le faci la 2 ore dupa o masa consistenta, ca sa le oferi muschilor nutrientii necesari.
Dimineata te antrenezi doar cand vrei sa slabesti, atat.
Cand vrei sa pui muschi... dupa-masa. Eu iti recomand sa ai 3 mese inainte de antrenament si 1-2 mese dupa antrenament.
Buna! Fa-le de dimineata inainte sa mananci si seara. Odata la o saptamana este putin.Ex. pentru brate:exista doua variante-sa te duci la sala(unde te invata profesorul)ori acasa unde le poti face cand vrei.
Sper ca te-am ajutat
Conteaza sa le faci si in general sa faci sport.Mai bine zic eu ar trebui sa le faci dimineata.
Mai iti spun eu cum sa faci.In dimineata 30(20-10) dupa amiaza 30(20-10) iar seara 40 (20-20.Asa o sa poti face si 100 odata dar si o sa fii tare la schandemberg.Eu inainte eram cel mai slab din liceu la schandemberg dar acum ii duc si pe astia de clasa a 12 si sunt doar pe clasa a 9-a.In prezent fac 50 flotari odata dar inainte de abia faceam 5.Bafta sper ca te-am ajutat.
Exercitiile cu greutati fale doar o data pe zi cam vreo 30 min sau chiar mai mult.Cel mai bine ar fi sa faci exercitiile cu greutati amiaza.