Cruntul adevar este ca nu exista astfel de exercitii. Nu ai ce sa faci. Nici cu operatie, nici cu nimic. Asta e forma lor, obisnuieste-te. Niste muschi abdominali deformati nu l-au oprit pe Ronnie Coleman sa ia de 8 ori titlul de Mr. Olympia
Seba intelegi ca nu la toti muschii sunt la fel. Tot ce vreau sa zic este ca asa corpul tau s-a nascut cu asa forma a abdominului. Uita-te chiar si pe Youtube. Mai ales ca am multi prieteni cu abdomen si la toti sunt strambe, adica partea dreapta este putin mai sus decat partea stanga.
Cel mai bun exercițiu este săritul în coardă, poate suna cam banal dar e adevărat. Dacă nu crezi poți căuta pe YouTube "Jump Rope challenge 30 day" faci câte 1000 sărituri pe zi?
Sper să încerci, succes?
O prietenă a mea a încercat asta luna trecută, și crede-mă că am fost chiar uimită de rezultatul ei. Desigur, nu la toți poate să funcționeze această metodă pentru că în primul rând depinde și de organismul fiecăruia.
Plus la asta nu trebuie să faci 1000 de sărituri continuu, dar mai faci și mini-pauze de 1-2 min în acest timp.
Sline întreabă: