Redis = cele mai proaste
Ia si tu macar pro nutrition, daca nu vrei de la o firma ca lumea.
Si sper ca ai macar 4-5 mese consistente pe zi, nu?
Ai dreptate...partial fiindca nici pro nutrition nu e grozava.Bravo!
Nu am zis ca e grozava... dar decat redis, mai bine aia.
grozave = optimum nutrition, dymatize, muscletech... si altele de top...
Nu sunt cine stie ce. daca vrei ceva ca lumea ia asta: http://track.metadrol.ro/product/Metadrol/?pid=120&uid=1419 pe langa crestere muculara iti da si forta.
Pai. sfatu meu este daca iei ia doar o pastila pe luna max 2 doar daca nu da rezultate cu 1 si sa nu iti fortezi muschi
Proteinele sunt sub forma de praf, nu pastile
nu ai nicio treaba cu sportul asta, nu?
Du-te dq de prost daca vr sa zici nu comenta la raspuns
Are tot dreptu ma degeba te umfli in pene. Proteinele sunt prafuri orice tip cat de cat legat de domeniu stie.N-ai drept sal jignesti, daca nu stii mai bine taci.Si in legatura cu intrebarea sunt foarte proste.Nu ti-ai pus si tu o intrebare asa cand ai vazut pretul
Ma inervat ca si la intrebarile mele se baga cu raspunsurile lui tampite
Hm prietene eu unu nu consider raspunsurile lui tampite si nu se baga poate doar corecteaza ce tu probabil gresesti asa ca degeba te superi.
Creierul tau e tampit ca nu intelege ce vreau sa spun, intamplator eu de ani de zile citesc aproape zilnic despre asta si particip la evenimente si pe site-ul asta sunt printre primii cu peste 700 de raspunsuri castigatoare in domeniu.
Daca esti redus mintal, impusca-te
Ma baiatule esti pe langa tare
Pai depinde ce gen de exerciti practici daca doresti sa obti sigur rezultate incearca daca iei ia doar o pastila pe luna max 2 doar daca nu da rezultate cu 1 si sa nu iti fortezi muschi
Strepix întreabă:
anonim_4396 întreabă: