| bvkeny a întrebat:

De la ce varsta e ok sa merg la sala, si cu ce sa incep cand voi merge?

4 răspunsuri:
| G28AEjdvjRaendnPrT a răspuns:

Pe la 16 ani, mai devreme nu e recomandat deoarece, din cate am auzit, iti poate afecta cresterea in inaltime. Depinde acum si de dezvoltarea fiecaruia.

| Giozy a răspuns:

Ba eu m-am apucat la 13 ani (1.67m) si nu mi-a afectat cresterea, acum am 15 ani si 1, 75 M, am prieteni care s-au apucat cand erau mai scunzi dar nu le-a afectat cresterea.Eu zic de la 13, 14 ani in sus

| Yon1470 a răspuns:

Daca ai sub 15 ani, incearca sa te orientezi spre alte discipline sau daca tii neaparat sa mergi la sala si ai sub 15 ani, nu ridica greutati mari, pentru ca iti afecteaza incheieturile, coloana si nu-i tocmai indicat. Sunt multi copii, care fac sala de la varsta de 13 ani cu alt sport in paralel, cum ar fi atletismul, dar nu ridica greutati mari si fac doar ce le recomanda instructorul, pentru a nu avea probleme. Poti incerca sa faci inot sau multe alte discipline si te vei dezvolta destul de frumos. Daca vrei sa mergi la sala, trebuie sa platesti ceva banisori pentru sedinte si pentru proteine si nu sunt deloc ieftinache sau poti alege un abonament si scapi mai ieftin.Cand mergi la sala si nu stii ce sa faci sau de ce sa te apuci, intreaba-ti instructorul si el o sa-ti spuna ce si cum.

| heracles a răspuns:

Buna,parere mea este sa faci exercitii fizice de forta, cu propria greutate a corpului imbinate cu gimnastica