Nu ma apuc eu sa scriu romane pe aici, ideea e sa ai introdus in alimentatie peste gras, fructe, legume, salate cu frunze verzi, vita, pui, curcan, organe, alune, nuci, orez, linte, naut, oua, lapte si derivate(daca poti conusma).
Nimic nu e batut in cuie, vezi ce iti merge si ce nu, eu unu ma feresc de zahar si indulcitori din motive personale si iti recomand sa faci la fel, mananc paine neagra si mamaliga.
Bafta!
Pai, in primul rand pentru cultura ta generala ai nevoie de tot, adica vitamine, omega 3, minerale, etc. nu doar de proteine si creatina.
In al doilea rand, nu ai nevoie de antrenor, trebuie sa inveti sa executi corect exercitiile, nu e mare lucru, faci cu bara goala la inceput pana prinzi miscarea sau cu greutati mici.
Iti recomand antrenament full body, uite aici un antrenament foarte bun https://www.muscleandstrength.com/......ut-routine
Salut. Program: Luni:piept,spate, marți: biceps triceps, miercuri: piept,spate, joi: biceps triceps, vineri: picioare, sâmbătă, duminică pauză. Era mai bine sa iei creatina prima oara câteva luni și după sa faci pauza și să continui cu proteinele. Creatina o iei înainte de antrenament sau după, eu o iau înainte. Despre ce ai putea sa mănânci, pai avocado, este foarte caloric, fulgi de ovăz cu lapte, apă și iei foarte calorici 100 g 370 kcal, 200 g 700+ kcal, ouă, piept pui cu cartofi prăjiți sau orez, peste, conține omega 3, găsești toate la Lidl. Multă bafta