| AnonimGuy264 a întrebat:

Salut TPU. De o luna m-am apucat de sala insa rezultatele nu sunt foarte vizibile din cauza alimentatiei pe care o am. Sunt la liceu, dar nu stiu ce sa mananc la liceu, de obicei nu mananc nimic pana pe la 15:00 si stiu ca nu e ok. Ceva sfaturi?

Răspuns Câştigător şi Apreciat de Editori
| Hope1992 a răspuns:

Cred ca intelegi si tu ca raspunsul firesc este sa mananci. De ce nu incepi sa inveti putin sa gatesti si sa iti iei manacare cu tine la liceu?
Uite ce te-as sfatui eu :
-mananca dimineata cat mai bine,branza,rosii, oua
-fa-ti sandwich-uri pentru la scoala, nu e nimic de ras sa iti faci pachet de acasa (incearca ceva cu piept de pui, daca vrei sa se vada rezultatele muncii la sala)
-iti iei cateva fructe cu tine sau iti faci un milkshake (si acesta mi se pare indicat mai ales daca iti lucrezi corpul)
Trebuie sa te inveti de pe acum sa ai o viata sanatoasa, asa ca tine stateam si eu nemancata pana ma intorceam si nu e bine ca m-am obinuit asa.In momentul de fata sunt foarte slaba si nu imi place prea mult.

4 răspunsuri:
| RobertMoon a răspuns:

O lună de sală este un mare fâș nu ai la ce rezultate wow sa te aștepți laughing. Oricum vine vacanța curând și îți poți regla alimentația, iar până la toamnă când începe școala o sa fie bine. Și eu când eram la liceu nu prea mâncam, iar după ore mergeam la sala, singura chestie pe care o poți face este să mănânci înainte să pleci și să îți iei pachet de acasă.

| AnonimGuy264 explică (pentru RobertMoon):

Vizibile nu sunt, însă mă simt mult mai bine și pot sa ridic greutăți mai mari.

| wildthing a răspuns:

Cum spunea cineva inainte mea, poti sa iti iei sandwich-uri, dar daca esti lenes cum eram eu si nu ai rabdare sa stai sa le faci dimineata, poti sa iti iei batoane proteice, dar te costa mai mult decat daca ti-ai face sandwich-uri.

| TrifDariusss a răspuns:

Cel mai important e micul dejun.
Mănânci dimineață un sandwich cât de cât sănătos și e ok până pe la 15:00.