| laure_3087 a întrebat:

Deci acum am 1. 70m si am 74 de kg X_x ( la 13 ani ). Si nu stiu cum sa slabesc, pentru ca am auzit ca daca tin cura dupa ma ingras repede. Am incerc 2 sporturi ( handball -4 zile din saptamana si inot - celelalte 3 ) si nu vad diferente, desi nu mananc dulciuri sau chipsuri sau altele, nu fumez, beau la petreceri ( cares rare ).

Un sfat ceva? Va rog puppy dog eyes

Răspuns Câştigător
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Învață să mănânci printr-o alimentație săracă în calorii dar care să asigure minimul necesar de nutrienți organismului pentru buna sa funcționare și practicarea unui sport (exerciții fizice, mers pe jos, etc.) care să ardă caloriile.
Se poate consuma orice dacă este consumat cu moderație, de asemenea mare grijă și la combinația lor. Un aliment consumat ca atare nu îngrașă, combinarea însă devine o adevărată bombă calorică.
Exclus înfometarea.
http://calorii.oneden.com/
Pa, pa.

7 răspunsuri:
| alessia5158 a răspuns:

Urmeaza dieta Montignac( despre ea, gasesti informatii suficiente pe Google )

| BiuL a răspuns:

La 13 ani sa ai 1, 70 mi se pare mult. Nu-s doctor dar iti recomand sa faci un control, s-ar putea sa ai un exces de hormoni de crestere.
Daca iti ies analizele ok, pentru slabit trebuie` sa respecti reteta deja consacrata : mancat sanatos si regulat, si facut sport de cel putin 3 ori pe saptamana. Renunta la fast food, bauturi carbogazoase, patiserie, sosuri etc si umbla mai mult pe jos, mergi cu prietenii la piscina, plimbari, drumetii etc

Răspuns utilizator avertizat
| noi3 a răspuns:

Pentru inceput, fumatul scade pofta de mancare, ca urmare, nu ingrasa.

nu-ti recomand sa faci sport in primele 3 ore de la trezire [lasa inima sa-si revina din starea de odihna]

he, inotul e dragut.
artele martiale au rol de echilibrare al organismului. dar nu vor face asta in 2 saptamani si nici in 2 luni... e nevoie de ceva mai mult timp.

parerea mea.

| Shottas a răspuns:

Sport la greu. si fara grasimi, consuma doar mancare bogata in proteine. fara grasimi.

| JosephStalin a răspuns:

Eu iti recomand alergari in fiecare seara si dimineata, cate 30 de minute(minim), incearca sa joci fotbal si continua inotul, findca inotul este cel mai greu sport, si ar fi foarte bun sa inoti cat de des poti.Si nu manca fast food-uri, incearca sa mananci ceva mai usor(salate, etc) si sa mananci des. P. S. alergarile sunt cele mai bune.Bafta.

| cristi1230 a răspuns:

Du-te si alearga e cel mai bun mod iar mancare..baga mai multe salate big grin