| SecretColors a întrebat:

Deci in ultimul timp eu am facut seri de exerciti de fitnes cum ar fi flotarile da si vreau sa spun ca aceastea spuneau sa fac asta timp de 8 saptamani si dilema este ca nu inteleg adica daca eu depasesc 8 saptamani si contiunui sa mai fac este ceva in neregula sau...de ce zic asta

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am inteles. Nu se intampla nimic. Continua cu exercitiile. Gandeste logic: cand te duci la sala nu te duci 1 luna si dupa nu te mai duci niciodata. Deci keep going prietene!

6 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa mor daca am inteles ceva din ce zici acolo. Deci ai facut flotari in fiecare zi nu? Si a zis cineva ca sa nu depasesti 8 saptamani continuu de flotari?

| SecretColors explică (pentru anonim_4396):

Nu deci nu in fiecare zi erau anumite seri si erau de 3 ori pe saptamana sa faci da si la final spunea fa asta timp de 8 saptamani si eu am intrebat in scurt aici ce se intampla daca depasesc 8 saptamani de ce zic aia de acolo sa fac pentru 8 saptamani. speer ca ai inteles

| anonim_4396 a răspuns (pentru SecretColors):

Am inteles. Nu se intampla nimic. Continua cu exercitiile. Gandeste logic: cand te duci la sala nu te duci 1 luna si dupa nu te mai duci niciodata. Deci keep going prietene!

| RobyAlexx a răspuns:

Nu este nici o problema daca depasesti ba din potriva fa cat mai mult sport happy
sper ca te-am ajutat
FUNDA?

| Cosmin86 a răspuns (pentru RobyAlexx):

Esti femeie sau gay de vrei funda?

| RobyAlexx a răspuns (pentru Cosmin86):

Tu esti idiot sau avortat de esti asa prost?

| Cosmin86 a răspuns (pentru RobyAlexx):

Ai folosit cuvantul "FUNDA", deci esti un PAMPALAU. Si acum acel pampalau firav ( adica tu ), foloseste cuvinte "dure" din cauza ca e PE NET ( fata in fata probabil ar tremura din toate incheieturile, incapabil sa zica un cuvant )

Dispari ma pampalaule, folosesti "funda" si apoi cuvinte dure, esti PENBIL laughing