Pai ca faci asa multe e bine, dar nu doar asta conteaza.o alimentatie corecta plina de carne si proteine..somn..odihna multa in general. asta conteaza si incepe sa se cunoasca chiar si din prima luna
Tu raspunzi doar pentru tricou?
Te-ai prins! Vezi dacă mănânci lapte dimineaţa!
Ca de obicei aberezi.
1. patratelele NU se fac cu abdomene, ci prin alimentatie, sunt o gramada de oameni care fac de ani de zile sute de abdomene pe zi ( care nici macar nu lucreaza tot abdomenul, ci partea superioara ) si n-au deloc
http://hunkbody.ro/10-secrete-pentru-un-abdomen-6-pack-patratele/
2. 3-4 grame de proteine / kg-corp zilnic cum ai recomandat tu se traduce in 1.5 - 2 kg de carne pe zi
3. un muschi are nevoie de mai mult de 48 de ore pauza, TOTI sportivii de performanta lucreaza 1 grupa / saptamana, nu odata pe zi sau la 2 zile, alt sfat tampit
Poti sa bagi 2 kg de carne pe zi de recomanzi la altii?
Evident, probabil n-ai inteles nici 10 % din articolul la care ai dat copy/paste.
Sincer, nu mai da sfaturi tampite daca esti paralel cu sportul asta.
BăiNu am ştiut că pătrătelele se fac din dietă! Bine că mai luminat, aşa ce făceam? Rămâneam pentru tot deauna-n beznă.HA! HA! HA!
Vad ca nu stii multe.
Pentru patratele trebuie sa ai grasimea sub 10 %, poti citi asta pe ORICE site de culturism si fitness. Sa scazi grasimea sub 10 % doar cu abdomene reusesc doar cei cu metabolism rapid ( aia care mananca shaorma noaptea si nu pun grasime ), pe scurt ECTOMORFII.
Cum ai calculat? La 10.2 % trebuia sa ai patratelele perfect vizibile.
Uite :
http://www.builtlean.com/......ge-men.jpg
Si cu asta am calculat : http://calorii.slabute.ro/calculator-grasime-corporala.html
Multumesc pentru sfat, a fost chiar folositor, scuze pentru greseala de exprimare
Pai asa si eu am cv timp de cand fac... doar acasa flotari si tractiuni si se cunoaste chiar daca nu prea dorm noaptea sau nu mananc cat trebuie
Eu flotari mai rar, odata la 2-3 zile cam asa, dar abdomene in fiecare seara... tractiuni nu prea mai am unde daca a nins... , dar sa vedem peste o luna si ceva daca incepe sa mi-se defineasca abdomenul :X
Pai la fel si eu adica...nu locuiesc la bloc..sunt la tara si am bara afara si pot sa fac...si abdomene nu prea mai fac deloc..intr-un timp faceam dar acum nu. pentru ca la tractiuni iti antrenezi si abdomenul...la tractiuni include 100% din greutatea corpului pe cand la flotari doar 50%. si iti dezvolti abdomen, spate in primul rand, biceps/triceps (depinde cum te prinzi cu mainile), deltoizi si pectorali. oricum daca mai iei cv suplimente te faci calumea
Nu vreau sa mint. ca nu ma tin asa tare.fac doar pana obosesc si gata... flotari fac 65. de la 50 am ajuns la 65. iar tractiuni de la 15 la 25 corecte
Sa vad eu vreau mai mult abdomen ca piept am putin, am in clasa colegi destul de plinuti care in cateva luni si-au definit abdomenul cat de cat... si eu cand eram mic eram destul de plinut, dar m-am dezvoltat si am slabit, cum spuneam piept am, dar vreau si abdomen... arat destul de nasol cu piept fara abdomen si in plus e destul de plat, nu ar strica un six-pack
Ai vreo poza cu tine?
Nu, mi-a cazut telefonul in apa din pacate... chiar azi dimineata
Hmm..iti las id meu... razvan_proca9 si sa vezi o poza
Adauga greutati, 25 de tractiuni e prea mult ca sa-ti dezvolte muschii, la fel si la flotari.
Adauga greutati pana poti maxim 10 repetari.
Ok mersi mersi