| Casper003 a întrebat:

Deci m-am apucat de abdomene de vreo 2 zile si fac 7 minute fara pauza, intrebarea mea ar fi daca fac prea mult, si daca continui in fiecare seara cu acest antrenament in cat timp se vad rezultatele?

Răspuns Câştigător
| NOname0917 a răspuns:

Pai ca faci asa multe e bine, dar nu doar asta conteaza.o alimentatie corecta plina de carne si proteine..somn..odihna multa in general. asta conteaza si incepe sa se cunoasca chiar si din prima lunawinking

26 răspunsuri:
| onasis1961 a răspuns:

Rezultate te referi la pătrăţele? Cam în 3-4 săptămâni!

| Cosmin86 a răspuns (pentru onasis1961):

Tu raspunzi doar pentru tricou? straight face

| onasis1961 a răspuns (pentru Cosmin86):

Te-ai prins! Vezi dacă mănânci lapte dimineaţa!

Ca de obicei aberezi.

1. patratelele NU se fac cu abdomene, ci prin alimentatie, sunt o gramada de oameni care fac de ani de zile sute de abdomene pe zi ( care nici macar nu lucreaza tot abdomenul, ci partea superioara ) si n-au deloc
http://hunkbody.ro/10-secrete-pentru-un-abdomen-6-pack-patratele/

2. 3-4 grame de proteine / kg-corp zilnic cum ai recomandat tu se traduce in 1.5 - 2 kg de carne pe zi

3. un muschi are nevoie de mai mult de 48 de ore pauza, TOTI sportivii de performanta lucreaza 1 grupa / saptamana, nu odata pe zi sau la 2 zile, alt sfat tampit

Poti sa bagi 2 kg de carne pe zi de recomanzi la altii?

Evident, probabil n-ai inteles nici 10 % din articolul la care ai dat copy/paste.

Sincer, nu mai da sfaturi tampite daca esti paralel cu sportul asta.

| onasis1961 a răspuns (pentru Cosmin86):

BăiNu am ştiut că pătrătelele se fac din dietă! Bine că mai luminat, aşa ce făceam? Rămâneam pentru tot deauna-n beznă.HA! HA! HA!

Vad ca nu stii multe.

Pentru patratele trebuie sa ai grasimea sub 10 %, poti citi asta pe ORICE site de culturism si fitness. Sa scazi grasimea sub 10 % doar cu abdomene reusesc doar cei cu metabolism rapid ( aia care mananca shaorma noaptea si nu pun grasime ), pe scurt ECTOMORFII.

| Casper003 explică (pentru Cosmin86):

Am grasimea corporala in jur de 10%cam asa... deci trebuie sa mai slabesc nu? grasimea corporala e de 10.2%, poate am mai si pus 1 cm in plus cand m-am masurat dar in jur de 10%

Trebuie sa mai slabesc nu?

| Cosmin86 a răspuns (pentru Casper003):

Cum ai calculat? La 10.2 % trebuia sa ai patratelele perfect vizibile.

Uite :
http://www.builtlean.com/......ge-men.jpg

Sincer sa fiu nu cred ca e chiar 10%, mai mult intre 10 si 15 cam asa dar sincer nici nu prea am muschi abdominali prea dezvoltati big grin, am 15 ani nu stiu daca am facut 100 de abdomene pana acum 3 zile cand m-am apucat happy

Aia e doar o aproximare, nu e foarte clara, ca oamenii au genetic diferit happy

Cea mai buna metoda de a calcula este cu un aparat special, la o clinica. Dar nu merita efortul happy

Oricum am colegi cat de cat plinuti (mai plinuti ca mine) in clasa care au facut abdomene si se vad destul de binisor... cred ca o sa se cunoasca si la mine binisor dupa cateva luni...

Daca mananci ce trebuie, faci si cardio + alte exercitii pentru abdomen ( abdomenele clasice lucreaza doar partea superioara ), o sa se vada

Ok mersi de ajutor happy

| Casper003 explică:

Multumesc pentru sfat, a fost chiar folositor, scuze pentru greseala de exprimare big grin

| NOname0917 a răspuns (pentru Casper003):

Pai asa si eu am cv timp de cand fac... doar acasa flotari si tractiuni si se cunoaste chiar daca nu prea dorm noaptea sau nu mananc cat trebuiewinking

| Casper003 explică (pentru NOname0917):

Eu flotari mai rar, odata la 2-3 zile cam asa, dar abdomene in fiecare seara... tractiuni nu prea mai am unde daca a nins... sad, dar sa vedem peste o luna si ceva daca incepe sa mi-se defineasca abdomenul :X

Pai la fel si eu adica...nu locuiesc la bloc..sunt la tara si am bara afara si pot sa fac...si abdomene nu prea mai fac deloc..intr-un timp faceam dar acum nu. pentru ca la tractiuni iti antrenezi si abdomenul...la tractiuni include 100% din greutatea corpului pe cand la flotari doar 50%. si iti dezvolti abdomen, spate in primul rand, biceps/triceps (depinde cum te prinzi cu mainile), deltoizi si pectorali. oricum daca mai iei cv suplimente te faci calumea

| NOname0917 a răspuns:

Nu vreau sa mint. ca nu ma tin asa tare.fac doar pana obosesc si gata... flotari fac 65. de la 50 am ajuns la 65. iar tractiuni de la 15 la 25 corecte

Sa vad eu vreau mai mult abdomen ca piept am putin, am in clasa colegi destul de plinuti care in cateva luni si-au definit abdomenul cat de cat... si eu cand eram mic eram destul de plinut, dar m-am dezvoltat si am slabit, cum spuneam piept am, dar vreau si abdomen... arat destul de nasol cu piept fara abdomen laughing si in plus e destul de plat, nu ar strica un six-pack happy

Ai vreo poza cu tine?

Nu, mi-a cazut telefonul in apa din pacate... chiar azi dimineata sad

Hmm..iti las id meu... razvan_proca9 si sa vezi o poza

| Cosmin86 a răspuns (pentru NOname0917):

Adauga greutati, 25 de tractiuni e prea mult ca sa-ti dezvolte muschii, la fel si la flotari.

Adauga greutati pana poti maxim 10 repetari.

| NOname0917 a răspuns (pentru Cosmin86):

Ok mersi mersi