| Daniel235 a întrebat:

Deci sunt intr-o urgenta!
Deci in aproximativ 1-2 saptamani trebuie sa ma duc la Alba Iulia pentru a sustine probele fizice si examenul psihologic pentru admiterea la liceul militar de la Craiova, Tudor Vladimirescu. Si eu trebuie sa fug in 4 minute si 15 secunde 1 km! Si imi este al naiba de greu! Pana sa se puna iarna il faceam foarte usor, undeva la 3 minute. Dar acum, abia daca pot sa fac 1 km in alergare usoara! Am facut 0.75 km in 4 minute si nu am mai putut! Va rog ajutati-ma rapid sa imi cresc rezistenta! Cum sa fug sa nu obosesc, ce exercitii sa practic, va rog ajutor urgent!

8 răspunsuri:
| cosmynradu2001 a răspuns:

Daca alergi usor obosesti mai repede...iti recomand sa alergi tare.

| Daniel235 explică (pentru cosmynradu2001):

Este exact invers...

| Cornel12345 a răspuns:

Recomand sa nu faci liceu militar pentru ca este = cu 0 dupa terminare tot trebuie sa dai examen pentru admitere mai departe in cariera militara.fa un liceu normal iar daca vrei cariera militara mergi la o scoala de maistri si subofiteri sau academie dupa ce iei bacul. nu iti strica copilaria cu armata!

| Daniel235 explică (pentru Cornel12345):

Este alegerea mea, si liceul militar sau armata nu mai este deloc cum era pe vremuri. Deja m-am hotarat clar si nimic nu ma poate opri.

| Cornel12345 a răspuns (pentru Daniel235):

Corect. doar am recomandat. lucrez in armata iar in scolile militare este exact ca pe vremuri, caprarii.iar liceul militar este exact ca orice liceu dupa ce termini. verifica la scolile si academiile militare ca nu exista locuri speciale pentru absolvent de liceu militar.
Daca vrei academie militară dupa bac acesti 4 ani de liceu militar or sa fie un fel de antrenament si meditatii pentru ce va urma.
Dar alegerea este a ta asa cum ai zis. daar dupa 8 ani de scoala sa devii ofițer cu un salariu de 25-30mil si sa ai colegi ofiter ca si tine cu liceu de matematică de ex si facultate de agricultura care au facut 6luni academia militară pentru personal civil cu studii superioare.
Daca nu aspiri pentru academia părerea mea este ca liceul militar il faci degeaba

Vreau sa avansez mult in armata, as dori sa devin general, stiu ca nu poti fi general de la o varsta frageda, dar asta este, voi astepta. Si mai ales la liceul la care dau eu din Craiova, s-a zis ca o sa fie mai dezvoltat decat facultatile de drept. Dar hai sa revenim la subiect, ai ceva metode sa ma ajuti pentru intrebarea initiala de mai sus?

| Cornel12345 a răspuns (pentru Daniel235):

Frumos dar Greu ce visezi. din pacate in cariera militara ai nevoie si alta "sustinere", o sa te lovesti de multe greutati si prostie ca militar..eu sunt cu coloana vertebrala si nu accept comunisme si am pierdut pe asta in cariera, chiar avansare am pierdut.dar intr-un fel tot raul spre bine pentru ca altfel nu cred ca ajungeam in afganistan eram undeva pe la birou si nu prea e de mine ..sunt mai pe actiune laughing

Pt intrebare. mai fa alergare in astea 1-2saptamani incearca sa scoti timpul ca sa mergi acolo increzator. in armata nu exista nu pot. nu vrei!
sa fii odihnit cu cateva zile(2-3) inainte de proba si sa dai tot ce poti atunci, sa tii ritm constant.sa nu te opresti. or sa te anunte timpul pe fiecare tura. si la psihologic sa fii sincer iar daca minti ceva sa tii minte ce laughing
La interviu la fel sa fii sincer si fara emotii ca nu ai de ce.

Am o ruda acolo la armata, este la marina la Babadag, este soldat sau ceva de genul. Nu a luat bacul a fost la liceu civil, si nu stia ce sa faca el este foarte indemanatic si se pricepe la multe lucruri, practic cand unii invatau la scoala, el isi facea singur scoala, are scoala vietii. S-a dus pe la medicina si s-a ivit chestia asta cu armata, si a zis sa se bage. Si ia in mana aproximativ 21 sau 24 de milioane nu mai stiu sigur. Si frate eu nu vreau sa ajung prin Afganistan, adica mna, tin la corpul meu laughing Si mi-a spus var'miu ca deja au inceput sa se schimbe comunstii, au inceput sa intre in putere si cei mai tinerei, cu cealalta mentalitate. Si pana ajung eu sa fiu in armata sper sa fie cam 80-90% dinastia tineri, sa nu-mi bat capul cu bosorogi comunisti cu ideile lor.