anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Din al doilea semestru o să mă mut la liceul unde am vrut să intru ( Sunt clasa a 9-a ), și vreau să mă fac mai solid.Fac de o lună niște exerciții gen flotări/abdomene și exerciții cu galtere de 8Kg.Din Noiembrie o să mă duc și la sală și vreau să știu cam cât de mare pot să mă fac în apx. 3 luni? Acum am 1, 78 m și 58 kg.
Deci da, întrebarea mea este cât de mare mă pot face în aceste 3 luni, ce trebuie s[ mănânc și de asemenea, o să vă rog să-mi spuneți ce exerciții să fac la sală și cât de des să merg. (Da, știu termenii gen Bench Press/Deadlift)

2 răspunsuri:
| PreaDulcePreaFin a răspuns:

Mare cu siguranta nu ai sa te faci in 3 luni tongue, ai sa prinzi o forma in cel mai bun caz. si nu e galtera e gantera

| Teiubescinsecret a răspuns:

Pai mare...depinde de cat de tare tragi, nu vei pune cine stie ce in 3 luni, dar vei observa imbunatatiri. Alimentatia trebuie sa fie una bogata in proteine, asfel iti va creste masa musculara.Deci consuma carne, lapte, oua, branza ele sunt baza si secretul masei musculare. In acele 3 luni vei pune masa musculara, vei lua in greutate, daca muncesti mult o sai ai rezultate bune, daca te duci si te joci....nu are rost sa mai intrii in sala. La sala poti merge 1 pe zi, acuma depinde daca ai timp, poti merge si de 2 ori, dar timpul de recuperare al muschilor e mai mic, eu as merge odata happy Sper ca ti-am fost de ajutor happy