Nu ai cum sa-ti maresti masa musculara pentru brate si picioare cu exercitiile astea, ele sunt doar pentru anduranta, decat iti maresti putin forta timp de 2 ani dupa care mai sunt bune doar de mentinere, daca vrei sa mai adaugi ceva forta pana sa incepi sala, nu ai de ales decat sa faci tractiuni, cauta o bara pe-a fara, e mai bine daca e mai lata, fa priza scurta si priza larga (scurta pentru forta si priza larga pentru spate) fa si tractiuni cu priza scurta ca si cum ai lua ganterele in maini, sunt bune pentru biceps, cel putin pana la 20 de repetari (ma indoiesc ca ajungi la 20 repetari asa repede)
Abdomenele sunt singurele exercitii simple care cresc masa musculara, da atunci cand ajungi la 200 de abdomene, e timpul sa ridici genunchii cat mai sus si drept posibili si sa-ti pui mainile pe piept fara sa le misti si fara sa-ti misti picioarele, asa vei face masa mare la abdomen, ti-am fost de ajutor da? (nu ti-am zis la intamplare toate astea, sunt documentat si m-am antrenat in stadiul asta timp de 3 ani) dupa care a urmat sala