| khas99 a întrebat:

Salut TPU, Duminica eram tura de noapte la locul de munca, iar un asa zis tip care si-a bagat in minte ca ma poate bate a dat o palma, iar eu i-am dat o inapoi, dupa care a mai dat o palma si eu i-am dat o directa de stanga in barbie, dupa care el dat un croseu de stanga in mandibula, pe moment nu am realizat ce s-a intamplat si a plecat, iar de atunci se tot ia de mine. Mentionez ca de atunci mi-a aparut o umflatura sub mandibula stanga si cand o ating, ridic gatul sau casc ma doare, salivez mult si parca dintii de jos sunt amortiti. Astept momentul sa imi mai spuna ceva si sa incerce sa dea in mine pentru a il lovi si eu inapoi si a il face una cu pamantul, iar dupa sa ma duc la politie pentru a se incadra faptele la loviri si alte violente! Voi ce ziceti? Cum ar fi bine sa procedez? Mi se pare ca el a fost cercetat si pentru profanare de morminte, dar nu stiu sigur daca i s-a intocmit si dosar penal pentru asta.

6 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Reclama l direct la politie nu il mai provoca la bătaie ca i ti poate face el plîngere ca tu l ai agresat.

| sabin89 a răspuns:

Văd că numai palme v-aţi dat. Cum de nu v-aţi dat şi pumni?

| khas99 explică (pentru sabin89):

Pe final i-am dat un pumn in barbie, si el unul in mandibula, dupa care a plecat, faza e ca eu cred ca am mandibula deplasata si nu e de bine deloc!

| johnnny123 a răspuns:

Daca bataia este singurul mod in care va puteti exprima, inseamna ca sunteti amandoi la fel de inteligenti.

| RobertMoon a răspuns:

Daca esti tare va bateti si nu merge nimeni la politie. Numai fraierii merg la politie dupa ce isi iau bataie, ma refer la bataie voluntara, nu daca iti da cineva 1 pumn din senin si pleaca. Tu erai genul care o chema pe mama sau tata la scoala daca se lua cineva de tine.

| khas99 explică (pentru RobertMoon):

Aici nu mai este vorba de mama si de tata, aici este vorba deja de lege si de vatamarea unei alte persoane, dar ma gandesc sa nu mi se faca mie o plangere penala daca il bat eu.