Da pleaca, s-a certat cu Savulescu, iar Badea nu i-a luat apararea si s-a enervat mai rau, insa a facut un acord cu badea sa isi recupereze banii investiti la club in 3 ani, in afara de 900 mii de euro, bani cu care vrea sa il cumpere pe wesley de la vaslui. o sa fie nasol daca pleaca pentru ca de la el veneau primele jucatorilor si era cel care le lua apararea la tv. funda?
Nici el nu stie.Dar s-a certat cu Savulescu si am inteles ca ar vrea sa plece caci nu accepta comentarii de la unul ca el.Cine stie e posibil orice! Bafta
Cred ca a fost un raspuns la nervi si presa a luat in serios.Nu cred ca Borcea va pleca. Dinamo e echipa la care a muncit. Funda?
Sunt Stelist dar iti raspund sincer.A intrat Borcea la GSP TV in direct si a spus ca este foarte suparat si 100% pleaca. A mai spus ca isi vrea toti banii investiti inapoi!
Asa am auzit si eu la televizor dar nu cred ca va pleca de la dinamo decat atunci cand va iesi la pensie
Nu are cum sa plece pentru ca nu si-a vazut visul inplinit"Dinamo in grupele Ligii Campionilor". Vrea sa pune doar presiune pe ceilalti actionari.
Da va pleca si in 3 ani vrea sa primeasca de la club banii investiti inapoi
Cipi1212 întreabă: