Si eu fac flotari si abdomene si pana acum nu mi-au facut rau.Cu flotarile si abdomenele te mentii in forma si e si sanatos.Dar daca vrei sa arati ca cei de la tv (pachet de muschi) trebuie sa faci sala, ajuta mai mult ca flortarile si ca abdomenele.Am cunostinte si iti pot spune ca functioneaza foarte bine.Bafta
Dar daca continui cu flotari si abdomene ...macar se va observa cu ceva? Adica niste schimbari.cat de mici
Da normal ca se va observa eu fac de cateva luni flotari si abdomene acasa si am observat diferente destul de mari.Insa sa nu faci prea des, dupa ce ti-ai facut flotatile te odihnesti si nu te mai soliciti sa lasi muschiul sa se dezvolte intre timp.
Aia care iti spun ca nu e bine vor sa ajungi un eboz. stai linistit, continua cu flotarile si abdomenele nu vei pati nimic.garantat
E foarte bine...atata timp cat nu exagerezi . Si sora mea face exercitii. Este foarte sanatos sa faci exercitii. Nu are cu ce sa te afecteze...
Da este foarte bine sa faci sport acasa pantru ca daca nu practici un anumit sport care impune aceste exercitii si chiar daca ai practica tot este bine pentru ca iti dezvolti corpulsi te ajuta la ezistenta o spun din propria experienta
syv12345 întreabă: