| IMCandea a întrebat:

Eu am 1.88 inaltime, 16 ani si 85 kg. In decurs de un an am facut putina burta, nu se observa cand sunt imbracat, dar vreau sa o dau jos...de preferat dupa aia sa ma duc la sala sa pun si ceva muschi pe mine. Cam de anul trecut nu am mai facut miscare. (doar am mers pe jos vreo 30 de min. in fiecare zi de atunci si pana acum). Ce pot sa fac sa slabesc? am nevoie de cineva care sa ma ajute sa imi planific mesele (gen gramajul, macronutrientii etc. la micul dejun, pranz si cina) + exercitiile. Am nevoie urgenta!

1 răspuns:
| nugasescusernameliber a răspuns:

Ca sa dai burta jos ai nevoie de exercitii cardio. Incearca de 3 ori pe saptamana cel putin sa alergi, sau orice activitate care-ti pune sangele in miscare, iar de 2 ori pe saptamana axeaza-te pe greutati, abdomene, pentru tonifiere. Muschii accelereaza metabolismul mult timp dupa ce ai terminat antrenamentul.
Legat de mese iti recomand 3 mese principale, axeaza-te pe proteine cu legume, cantitate modesta, adica nu astepta sa plesnesti ca sa te ridici de la masa. Deabea la 15 minute dupa masa ajunge la creier informatia ca e satul, deci mananca incet. Si intre mese 2 gustari, un iaurt, un fruct, cateva seminte crude, etc.