| Brasov1265 a întrebat:

Eu am 14 ani impliniti acum 2 luni si as vrea sa ma apuc de fotbal serios rau de tot. Nu am mai jucat fotbal pana acum decat prin cartier. Credeti ca mai pot sa ajung ceva? sad Am foarte mult timp liber si pot face performanta (sunt si motivat). Ma gandesc ca niciodata nu e prea tarziu happy Voi ce ziceti?

Răspuns Câştigător
| chazz a răspuns:

Du-te la fotbal si tine-te de antrenamente, da se poate! dar ai grija pe drum sa nu te golanesti cu tigari, bautura, femei. aici e diferenta intre cei care ajung sa joace in liga 2, liga 1 si restul. Mult succes! Nu uita vor veni momente cand vor fi tentatii. + ca va trebuii sa bagi antrenament in plus. Ronaldo statea si cate 2 ore in plus dupa antrenamente cand era mic

3 răspunsuri:
| DennisW a răspuns:

Este foarte tarziu pentru asa ceva. Poate, cine stie, sa ai un talent nativ fenomenal, dar sansele sunt infime.

| Alin23KING a răspuns (pentru DennisW):

Da bravo ma, esti tu mare atotcunascator si stii daca asta poate reusi in fotbal? De ce dracu zici ca este foarte tarziu pentru asa ceva? Da' de Jamie Vardy ai auzit? Sau de Klose? Ce ma oftica astia care se dau destepti da bubuie de inteligenta.
Poti reusi, nu zice nimeni ca trebuie sa incepi fotbal de la 2 ani ca sa devii profesionist, depinde de cat de bun si cat de disciplinat esti.

| DennisW a răspuns (pentru Alin23KING):

Poti sa incepi si la 30 de ani, dar trebuie sa ai un talent nativ de exceptie. Crezi ca degeaba se fac academii de fotbal in care se antreneaza copiii de mici?